Ρότζερς: «Πιο ανταγωνιστικοί την επόμενη σεζόν»

Ιδιαίτερα περήφανος για τις προσπάθειες των παικτών του έδειξε ο Μπρένταν Ρότζερς μετά την χθεσινή ισοπαλία της Σέλτικ στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, παρά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα επιστρέψει του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ δυνατότερη.



Ρότζερς: «Πιο ανταγωνιστικοί την επόμενη σεζόν»

Με τις Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι και Γκλάντμπαχ στον 5ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, το έργο της Σέλτικ για πρόκριση ήταν εξ αρχής δύσκολο. Με συγκομιδή τριών βαθμών, οι Σκωτσέζοι μένουν τελευταίοι στο γκρουπ τους, οι εμφανίσεις τους όμως, όπως σημείωσε και ο Μπρένταν Ρότζερς, ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικές και ταυτόχρονα μπορούν να δώσουν ώθηση για τη νέα χρονιά στην Ευρώπη.

«Ήμασταν ανταγωνιστικοί κόντρα σε μεγάλες ομάδες και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τη Σίτι και στους δυο αγώνες. Όσο για την επόμενη χρονιά, θα χρειαστεί να προκριθούμε πρώτα, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και μετά θα δούμε. Οι παίκτες μας παίξανε με αυτοπεποίθηση. Το να παίξεις τόσο καλά εδώ με πίστη και συγκέντρωση, είναι ένα μεγάλο παράσημο για τους ποδοσφαιριστές.

Εάν προκριθούμε την επόμενη σεζόν, θα είμαστε καλύτεροι. Ήταν μια εκπληκτική ομαδική εμφάνιση. Η ενέργεια και η ποιότητας μας ήταν υψηλού επιπέδου. Με δυσαρεστεί μόνο το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε αφού είχαμε τις ευκαιρίες να το κάνουμε», ήταν τα λόγια του Βορειοιρλανδού κόουτς.