Εγκώμια για Μουρίνιο και Γιουνάιτεντ από Φαν Μπρόνκχορστ

Τη σιγουριά του πως ο Ζοσέ Μουρίνιο θα καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά τα μέχρι στιγμής ανεπιθύμητα αποτελέσματα και λόγω … ατυχίας του, εξέφρασε ο προπονητής της Φέγενορντ, Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ.



Εγκώμια για Μουρίνιο και Γιουνάιτεντ από Φαν Μπρόνκχορστ

Η Φέγενορντ φιλοξενείται σε ένα κρισιμότατο παιχνίδι απόψε (22.05) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ολλανδό τεχνικό ωστόσο να μιλάει στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με τα καλύτερα λόγια για τον συνάδερφο του και την ομάδα του.

«Είναι πάντα δύσκολο για έναν προπονητή να πάει σε μια νέα ομάδα, αλλά το έχει αποδείξει και προηγουμένως, πως έχει επιτύχει σε κάθε σύλλογο του οπότε νομίζω πως θα τα καταφέρει και με τη Γιουνάιτεντ.

Τα αποτελέσματα δεν είναι ακριβώς τα αναμενόμενα για αυτούς, θεωρώ πάντως πως σε όλα τα παιχνίδια τους που έχω δει, συμπεριλαμβάνοντας και αυτό με την Άρσεναλ το Σάββατο, ήταν άτυχοι που δεν κέρδισαν. Μερικές φορές συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Είναι βέβαια ακόμα ικανοί για να κερδίσουν τρόπαια τη φετινή σεζόν με την ποιότητα που έχουν στο ρόστερ τους», ανέφερε ο πρώην αριστερός μπακ των Ρέιτζερς, Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα.