Στο πλευρό του Ρούνεϊ ο Χοντλ

Με τις βραδινές ... περιπέτειες του Γουέιν Ρούνεϊ να συνεχίζουν να απασχολούν την κοινή γνώμη στην  Αγγλία, ο Γκλεν Χοντλ πήρε και αυτός θέση για το εν λόγω θέμα, υπερασπιζόμενος με κάθε τρόπο τον 31χρονο επιθετικό.



Στο πλευρό του Ρούνεϊ ο Χοντλ

Τα πρόσφατα ρεπορτάζ αναφορικά με τα ξενύχτια του Γουέιν Ρούνει και τις φωτογραφίες που εμφανίστηκε σε κατάσταση μέθης έχουν προκαλέσει δυσχερείς κριτικές προς το πρόσωπο του παίκτη.

Πάντως, ο πρώην προπονητής της εθνικής Αγγλίας (1996-1999), Γκλεν Χοντλ, φρόντισε να τον υπερασπιστεί σθεναρά, τονίζοντας πως δεν πρέπει να τίθεται θέμα του αν αξίζει ή όχι το περιβραχιόνιο του αρχηγού στα «Τρία λιοντάρια», ενώ τόνισε πως ενίοτε και οι ποδοσφαιριστές μπορούν να ... ξεφύγουν κάπως!

«Ως ο αρχηγός της Αγγλίας και ο πιο έμπειρος παίκτης της αυτή τη στιγμή, ο Γουέιν ξέρει ποιες είναι οι ευθύνες του. Έχοντας αποκομίσει έναν τραυματισμό το βράδυ της Παρασκευής θα ήταν μάλλον δύσκολο να παίξει την Τρίτη, άρα θα είχε έξι μέρες κενό. Και είχε ένα βράδυ ρεπό. Το ... ωραίο που θα μπορούσε να είχε γίνει στην εκδήλωση του γάμου, θα ήταν να βγάλει μερικές φωτογραφίες με τη νύφη και το γαμπρό και να φύγει, το να μείνει εκεί γύρω μετά έκανε τα πράγματα χειρότερα.

Έκανε το σωστό που απολογήθηκε. Δεν θεωρώ πάντως πως τίθεται κάποιο ερώτημα σχετικά με το αν θα χάσει την αρχηγία στην Αγγλία. Την επόμενη μέρα πήγε κανονικά στην προπόνηση του, οι παίκτες άλλωστε πίνουν λιγότερο απ’ ότι παλιότερα, όταν έπαιζα εγώ, και είναι θετικό αυτό», ήταν τα λόγια του Γκλεν Χοντλ για τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.