Ζλάταν: «Να γίνουμε το αφεντικό τα πόλης»

Σύμφωνα με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, μια νίκη στο αποψινό ντέρμπι με τη Σίτι θα κάνει τη Γιουνάιτεντ και πάλι… αφεντικό του Μάντσεστερ  και θα αλλάξει το κλίμα μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο.



Ζλάταν: «Να γίνουμε το αφεντικό τα πόλης»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σουηδού επιθετικού:

«Πρόκειται για μια κόντρα μεταξύ δύο ομάδων από την ίδια πόλη. Πάντα θέλεις να είσαι το αφεντικό της πόλης σου φυσικά… Έχω μεγάλη εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια. Βγήκα πολλές φορές νικητής από αυτά τα ματς και ελπίζω να το κάνω ακόμα μία φορά.

Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα υπάρχοντα αποτελέσματα, αλλά μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν ήμασταν καλοί και χάσαμε, αλλά είναι ευκαιρία να αντιμετωπίζουμε ξανά τη Σίτι στην έδρα μας.

Θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση, να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και σε αυτό που κάνουμε. Αυτό είναι το σημαντικό».

Γιουνάιτεντ και Σίτι συναντήθηκαν και στις 10/9 για την 4η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να φεύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης (2-1) από το «Ολντ Τράφορντ».