Τσελίνο: «Ζω εφιάλτη στη Λιντς»!

Λόγια που δείχνουν ότι ίσως και να σκεφτεί το μέλλον του στο ιδιοκτησιακό της Λιντς το προσεχές διάστημα είπε στους «Times» ο Μάσιμο Τσελίνο μετά και τη δεύτερη τιμωρία αποκλεισμού από κάθε αθλητική δραστηριότητα λόγω της παραβίασης κανονισμών στο θέμα της ιδιοκτησίας και διοίκησης ποδοσφαιρικού συλλόγου.  



Τσελίνο: «Ζω εφιάλτη στη Λιντς»!

Μετά το ζήτημα με την φοροδιαφυγή στην πατρίδα του και την επιρροή που είχε αυτό στην ενασχόλησή του με τη Λιντς, ο Τσελίνο δέχθηκε νέα τιμωρία από τη Football League, όμως συνεχίζει να αντιστέκεται και να προσπαθεί να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του.

Βέβαια, δείχνει πλέον απογοητευμένος από την επικρατούσα κατάσταση και τα λόγια του στους «Times» φανερώνουν σκέψεις για το μέλλον του στην κεφαλή των «παγωνιών».

«Από την ημέρα που έχω έρθει στην Αγγλία για τη Λιντς, ζω έναν εφιάλτη... Δεν έχω την ποιότητα ζωής που είχα... Αισθάνομαι ντροπή ακόμα και να βγω για να πάρω ένα πακέτο τσιγάρα όταν χάνουμε έναν αγώνα. Έπεισα την οικογένειά μου να έρθει μαζί μου στην Αγγλία και τώρα έχει φύγει. Είναι σαν να βρίσκεσαι σε ένα πάρτι όπου κανείς δεν σε θέλει... Με σκοτώνει όλο αυτό. Κάθε βράδυ ξενυχτάω και αναρωτιέμαι αν είμαι καλός και ικανός γι' αυτό που κάνω τώρα...» ήταν τα λόγια του Ιταλού.