Ντιναμό Κιέβου – Τσέλσι (preview)

Ακόμα τα θέματά της δεν τα έχει λύσει, ωστόσο, η Τσέλσι πορεύεται προς αυτή την κατεύθυνση και μετά το 2-0 επί της Άστον Βίλα, ψάχνει την επιστροφή στις νίκες και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου απόψε φιλοξενείται από τη Ντιναμό Κιέβου για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων.  



Ντιναμό Κιέβου – Τσέλσι (preview)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο που τις προηγούμενες μέρες προσπάθησε εκ νέου να υπερασπιστεί τον Ντιέγκο Κόστα και έκανε λόγο για ανάγκη να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό ο Εντέν Αζάρ ώστε να βοηθήσει και πάλι τους «μπλε» όπως πέρυσι, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ρεμί και Πέδρο που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών. Εκτός παραμένει και ο Ιβάνοβιτς.

Η νίκη (2-0) επί της Άστον Βίλα το περασμένο Σάββατο έφερε ηρεμία στο εσωτερικό της ομάδας, ωστόσο, ο «special one» δείχνει κάπως... έξω απ' τα νερά του και σε τηλεοπτική του συνέντευξη έκανε λόγο για αίσθηση μοναξιάς στον σύγχρονο κόσμο του ποδοσφαίρου...Αν και θεωρεί τον εαυτό του, τον καταλληλότερο για να βρίσκεται στον πάγκο της Τσέλσι, ξέρει ότι βιώνει τη χειρότερη περίοδο της προπονητικής του καριέρας και ακόμα ψάχνει τις λύσεις...

Η δε, Ντιναμό Κιέβου που επικράτησε 2-1 της Άρσεναλ στην πρεμιέρα και κυνηγάει την έκπληξη με την πρόκριση στην επόμενη φάση, έχει αμφίβολο τον Ριμπάλκα με μυϊκό πρόβλημα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ντιναμό Κιέβου: Σοβκόφσκι, Ντανίλο Σίλβα, Ντράγκοβιτς, Κατσέριντι, Αντούνες, Βελόσο, Σίντορτσουκ, Γκάρμας, Γκονζάλες, Γιαρμολένκο, Ζούνιορ Μοράες

Τσέλσι: Μπέγκοβιτς, Αθπιλικουέτα, Τέρι, Κέιχιλ, Μπαμπά, Μάτιτς, Ραμίρες, Γουίλιαν, Φάμπρεγας, Αζάρ, Κόστα