Πελεγκρίνι: «Δεν θα είναι η Γιουβέντους της Serie A...»

Επιβεβαιώνοντας την απουσία του Σέρχιο Αγουέρο από το παιχνίδι της Τρίτης στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι υποστήριξε ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να εμφανιστεί έτοιμη να αντιμετωπίσει μια μαχητική Γιουβέντους, παρά το κακό ξεκίνημα των Ιταλών στη Serie A.  



Πελεγκρίνι: «Δεν θα είναι η Γιουβέντους της Serie A...»

Ο Αγουέρο δεν θα καταφέρει τελικά να προσφέρει τις υπηρεσίες του το βράδυ της Τρίτης κόντρα στη «Γηραιά Κυρία», αφού δεν θα του το επιτρέψει το πρόβλημα που αποκόμισε στο δεξί γόνατο, στο πρώτο ημίχρονο της δύσκολης νίκης (1-0) επί της Κρίσταλ Πάλας, το περασμένο Σάββατο στο Λονδίνο. «Δεν μπορεί να παίξει ο Αγουέρο, όμως έχουμε ετοιμοπόλεμους τους Μπονί και Στέρλινγκ, ενώ περιμένω τους Φερναντίνιο και Νασρί παρά το γεγονός πως αυτή τη στιγμή είναι στο 90% του επιπέδου που θέλουμε. Θα δούμε αν θα ξεκινήσει ο Ντε Μπρόινε που έκανε πολύ καλό ματς το Σάββατο» ήταν τα αρχικά λόγια του Χιλιανού κόουτς της Σίτι, που πρόσθεσε αναφορικά με το παιχνίδι:

«Δεν θα είναι η Γιουβέντους αυτή που βλέπουμε μέχρι στιγμής στη Serie A. Μπορεί να έχει κάνει κακό ξεκίνημα, όμως πρόκειται για μια διαφορετική διοργάνωση τώρα και η ομάδα του Αλέγκρι θα έχει μεγάλο κίνητρο. Ευελπιστώ να κάνουμε καλή αρχή και να περάσουμε και στη φάση των “16” κι εκεί να μη μας τύχει αυτή τη φορά κάποια πολύ μεγάλη ομάδα».