Στο χέρι του διαιτητή η τιμωρία του Κόστα

Την εκ των υστέρων απόφαση του διαιτητή Μάικλ Όλιβερ, αναφορικά με το αν ο Ντιέγκο Κόστα έπρεπε να τιμωρηθεί για τις «σκαριές» σε Τσαν και Σκρτέλ στη αναμέτρηση της Τσέλσι κόντρα στη Λίβερπουλ για το Λιγκ Καπ, περιμένουν οι Λονδρέζοι, με «φόντο» το ματς του Σαββάτου κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.



Στο χέρι του διαιτητή η τιμωρία του Κόστα

Σε «τεντωμένο σχοινί» κρίνεται η συμμετοχή του Ντιέγκο Κόστα στο μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου για την Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο πολιτογραφημένος Ισπανός πάτησε με τις τάπες αρχικά τον Εμρέ Τσαν και στη συνέχεια τον Μάρτιν Σκρτέλ, στο ματς των «μπλε» κόντρα στη Λίβερπουλ για το Λιγκ Καπ, με το ριπλέι να δείχνει πως οι ενέργειές του, ίσως και να μην ήταν... άθελες.

Παρόλα αυτά, κανένας από το διαιτητικό τρίο δεν τις είδε, με αποτέλεσμα ο παίκτης να μην τιμωρηθεί. Κάτι τέτοιο ωστόσο μπορεί να γίνει αναδρομικά. Συγκεκριμένα, η FA αναμένεται να ρωτήσει τον διαιτητή της αναμέτρησης αν κάποιος είδε τα εν λόγω περιστατικά. Αν η απάντηση είναι αρνητική, τότε υπάρχει η πιθανότητα της εκ των υστέρων τιμωρίας.

Ο «άρχοντας» της αναμέτρησης θα δει σε βίντεο τις ενέργειες του στράικερ της Τσέλσι. Αν κρίνει λοιπόν πως έπρεπε να πάρει την κόκκινη κάρτα, ο Ζοσέ Μουρίνιο θα στερηθεί τις υπηρεσίες του παίκτη για τα επόμενα τρία παιχνίδια (Μάντσεστερ Σίτι, Άστον Βίλα και Έβερτον). Παρόλα αυτά, καμία απόφαση εις βάρος του Κόστα δεν θα παρθεί, αν ο Όλιβερ θεωρήσει πως ο παίκτης έπρεπε απλά να «κιτρινιστεί».