Δυσαρεστημένος με Σούρλε-Σαλάχ ο Μουρίνιο

Γνωρίζοντας πως έχει κάνει αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της Τσέλσι, ο Ζοσέ Μουρίνιο εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από την εμφάνιση των Αντρέ Σούρλε και Μοχάμεντ Σαλάχ, στην αναμέτρηση των «μπλε» για το Λιγκ Καπ κόντρα στη Σριούσμπερι.



Δυσαρεστημένος με Σούρλε-Σαλάχ ο Μουρίνιο

Μόνο πόντους δεν κέρδισαν με την συνολική παρουσία τους στο χθεσινό παιχνίδι της Τσέλσι για το Λιγκ Καπ κόντρα στη Σριούσμπερι, οι Αντρέ Σούρλε και Μοχάμεντ Σαλάχ.

Πέρα από τους Ακέ, Ζουμά και Κρίστενσεν, οι δύο παίκτες θεωρητικά δεν αποτελούν βασικοί παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος σημείωσε πως πρέπει να ανεβάσουν το επίπεδό τους, αν θέλουν να έχουν υποψηφιότητα για μία θέση στα επερχόμενα ματς των «μπλε».

«Αν οι παίκτες που έπαιξαν 90 λεπτά πριν από δύο ημέρες ήταν φανταστικοί, περιμένω από τους παίκτες που δεν παίζουν πολλύ να αυξήσουν το επίπεδο για να μου δημιουργήσουν προβλήματα. Αγαπώ τα προβλήματα των επιλογών και είναι εύκολο να επιλέξω την ομάδα μου για το Σάββατο», δήλωσε αρχικά.

Ερωτηθείς στη συνέχεια για το αν ειδικότερα οι Αντρέ Σούρλε και Μοχάμεντ Σαλάχ τον απογοήτευσαν, ο Πορτογάλος δεν κρύφτηκε, απαντώντας με ένα μονολεκτικό «ναι».