League Two – 42η αγωνιστική (preview)

Συνεχίζεται με ενδιαφέρον το πρωτάθλημα της League Two, με τίποτα να μην θεωρείται δεδομένο, καθώς οι βαθμολογικές διαφορές μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στην κορυφή, τα πλέι-οφ, αλλά και τις θέσεις του υποβιβασμού να είναι πολύ μικρές.



League Two – 42η αγωνιστική (preview)

Ρότσντεϊλ και Σκάνθορπ, οι οποίες κοντράρονται κόντρα σε Μάνσφιλντ και Μπέρι αντίστοιχα, μοιράζονται με 75 βαθμούς την πρώτη θέση της βαθμολογίας, με την Τσέστερφιλντ που ακολουθεί (71 β.) να αγωνίζεται εναντίον της Χάρτλπουλ.

Στην 7η θέση με 70 βαθμούς, η Γιορκ θα προσπαθήσει να διατηρήσει την τελευταία προνομιούχο θέση των πλέι-οφ παίρνοντας την εντός έδρας νίκη κόντρα στην Άκρινγκτον Στάνλεϊ. Ένα βαθμό λιγότερο έχει η Όξφορντ που δοκιμάζεται στην έδρα της Πλίμουθ, με την οποία έχει εξίσου ένα βαθμό διαφορά.

Στις θέσεις για τον υποβιβασμό, η Τορκί είναι καταδικασμένη με τους 36 βαθμούς που έχει μαζέψει μέχρι στιγμής, ωστόσο η Νορθάμπτον με τρεις βαθμούς λιγότερους από τη Γουίκομ και τέσσερις από Μπρίστολ Ρόβερς και Έξετερ, μπορεί να ελπίζει, ειδικά αν πάρει τη νίκη επί της Μπέρτον Άλμπιον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 42ης αγωνιστικής:

Νιούπορτ Κάουντι – Γουίκομ

Μάνσφιλντ – Ρότσντεϊλ

Σκάνθορπ – Μπέρι

Χάρτλπουλ – Τσέστερφιλντ

Μπρίστολ Ρόβερς – Τορκί

Ντάγκεναμ – Πόρτσμουθ

Πλίμουθ – Όξφορντ Γιουνάιτεντ

Φλίτγουντ Τάουν – Μόρκαμ

Γιορκ - Άκρινγκτον Στάνλεϊ

Σάουθεντ – Γουίμπλεντον

Νορθάμπτον – Μπέρτον Άλμπιον

Έξετερ – Τσέλτεναμ