Μην παίζετε με τον… πόνο του (pic)

Σαν να μην έφτανε στον Ντέιβιντ Μόγιες ο αποκλεισμός από τη Σάντερλαντ στο Λιγκ Καπ, έρχεται και το οπισθόφυλλο της «Sun» να πικράνει ακόμη περισσότερο τον Σκωτσέζο δείχνοντάς του τι έχασε, με την βρετανική εφημερίδα να στέλνει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό, θέλοντας να προλάβει το… τυπογραφείο. 



Μην παίζετε με τον… πόνο του (pic)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έμαθε το μάθημά της και αποκλείστηκε και στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, μετά το Κύπελλο, με τους παίκτες του Ντέιβιντ Μόγιες να μην είναι αντάξιοι των προσδοκιών του προπονητή και του κόσμου τους για ακόμη μία φορά.

Το… buzzer beater του Χαβιέρ Ερνάντες μπορεί να ξαναέδωσε σφυγμό στον Σκωτσέζο, στέλνοντας την ομάδα του να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό στη διαδικασία των πέναλτι, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βρεθούν κοντά στο πρώτο τρόπαιο της χρονιάς ούτε μέσω αυτής.

Και ενώ σύσσωμος ο αγγλικός Τύπος μιλάει για τη νέα αποτυχία του συνόλου του Μόγιες, έρχεται η «Sun» για να κάνει τη… διαφορά. Ή τουλάχιστον… παραλίγο να κάνει τη διαφορά.

Είναι τακτική αρκετών εφημερίδων να τυπώνουν το «καλό» και το «κακό» σενάριο για ένα παιχνίδι, ειδικά εάν αυτό είναι αργά τη νύχτα, με το βρετανικό Μέσο να ανήκει καθ’ όπως φαίνεται ανάμεσα σε αυτές.

Έτσι, λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σάντερλαντ, ο αρμόδιος πάνω στη συγκεκριμένη δουλειά έστειλε στο τυπογραφείο το «καλό» -για τους πρωταθλητές- οπισθόφυλλο του αυριανού (παύλα σημερινού) φύλλου, το οποίο ανέφερε: «Extra special. Το γκολ του Ερνάντες στα τελευταία λεπτά έσωσε τον Μόγιες».

Αν μη τι άλλο, το λες και… εν μέρει τραγική ειρωνεία ή ακόμη και «μην παίζετε με τον πόνο του ανθρώπου»...

Το οπισθόφυλλο της «Sun»: