Μετακινήθηκε λόγω ιού η Αγγλία

Σε άλλες εγκαταστάσεις και όχι στο St George’s Park θα προετοιμαστούν οι εθνικές ομάδες των ανδρών και των ελπίδων της Αγγλίας ενόψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. 



Μετακινήθηκε λόγω ιού η Αγγλία

Ένας ιος που προκαλεί στομαχικές διαταραχές βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός ενόψει της σημερινής συγκέντρωσης των παικτών του Ρόι Χότζον.

Οι παίκτες ενημερώθηκαν πως θα πρέπει να μεταβούν σε ξενοδοχείο του Γουότφορντ ενώ για τις προπονήσεις θα χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις της Αρσεναλ στο Κόλνι.  

Η εθνική ομάδα των ελπίδων που αντιμετωπίζει την Φινλανδία και το Σαν Μαρίνο στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του ευρωπαικού πρωταθλήματος είχε συγκεντρωθεί από την Κυριακή στο St George’s Park, ωστόσο ευτυχώς κανείς από τους παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκειτ δεν νόσησε.

«Η αγγλική ομοσπονδία ενημερώθηκε για την ύπαρξη ιού στις εγκαταστάσεις του St George’s Park, ο οποίος προκάλεσε στομαχικές διαταραχές σε μια μικρή ομάδα επισκεπτών το σαββατοκύριακο. Μέχρι σήμερα κανείς παίκτης της ελπίδων δεν παρουσίασε συμπτώματα, ωστόσο για προληπτικούς λόγους και οι δυο ομάδες θα μετακινηθούν» ανέφερε ανακοίνωση της FA.