Εκτός Confederations Cup ο Νταμιάο

Πρόβλημα που τον θέτει νοκ - άουτ από το φετινό Confederations Cup αποκόμισε ο Λεάντρο Νταμιάο, στην προπόνηση της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, την Παρασκευή. Ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής και δεν αποκλείεται να εκμεταλλευτεί τον εξτρά ελεύθερο χρόνο για να… έρθει σε επαφή με την Τότεναμ.   



Εκτός Confederations Cup ο Νταμιάο

Ο διεθνής επιθετικός της Ιντερνασιονάλ χτύπησε στην προπόνηση της «σελεσάο», το βράδυ της Παρασκευής και ο μυϊκός τραυματισμός, τον έθεσε εκτός, τόσο από το προσεχές φιλικό παιχνίδι με τη Γαλλία (9/6), όσο και από το Confederations Cup που θα διεξαχθεί στη χώρα του καφέ (15-30/6).

«Θα χρειαστεί τρεις εβδομάδες για να επιστρέψει στις προπονήσεις» ανέφερε  σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας.

Αυτός που κλήθηκε για να αντικαταστήσει τον Νταμιάο, είναι ο επιθετικός της Ατλέτικο Μινέιρο, Τζο.

Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι θα έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο για να σκεφτεί για τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό και ενδεχομένως, να έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της Τότεναμ. Είναι δεδομένο πως ο Αντρέ Βίλας - Μπόας τον θέλει στα «σπιρούνια» και θα ασχοληθεί πάρα πολύ με την περίπτωσή του στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.