United σε τροχιά τίτλου!

Σε συνέχεια πολλών απόψεων που ακολούθησαν το προχθεσινό derby μεταξύ Chelsea & United θα ήθελα να παραθέσω τη γνώμη μου. Υποστηρίζω με πάθος United και ΝΑΙ, παραδέχομαι πως η διαιτησία επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο ματς. 



United σε τροχιά τίτλου!

Προσοχή, δε θεωρώ πως η διαιτησία ήταν καθοριστική, μιας και το παιχνίδι άλλαξε άρδην από την πρώτη και σωστή αποβολή του Ιβάνοβιτς. Ακόμα και μετά τη δεύτερη αποβολή (η οποία ήταν πιθανή με το πέσιμο του Τόρρες...στην premier βλέπετε η κάρτα δε βγαίνει μόνο υπέρ του επιθετικού, καθώς "θέατρο" τιμωρείται πολύ συχνά), πιστεύω πως η United θα έβαζε σίγουρα ένα γκολ νίκης βάσει παιχτών που είχε στο γήπεδο.

Πιστεύω πως το πρωτάθλημα της premier είναι το καλύτερο όλων, βάσει δυναμικότητας ομάδων, αλλά και διότι τα αποτελέσματα-"εκπλήξεις" είναι συνηθισμένα. Επιπρόσθετα, αυτός που σηκώνει την κούπα στο τέλος σχεδόν πάντα το αξίζει. Πέρυσι για παράδειγμα η Σίτυ το άξιζε, άσχετα από το πόσο μας πόνεσε τους οπαδούς της United.

Είναι ανοησία να θεωρούμε πως υπάρχει δόλος από πλευράς διαιτησίας στο πρωτάθλημα αυτό, για να μην πω πως είναι και προσβλητικό. Είναι ανοησία να μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος ή "σπρώξιμο" πρωταθλήματος. Είναι ανοησία να γίνεται καν λόγος για διαιτησία στην premier. Η ομάδα μου έχει αδικηθεί πολλές φορές και όσοι παρακολουθούν σθεναρά premier το γνωρίζουν. Ας αφήσουμε λοιπόν τις απόψεις περί "παράγκας", που αρμόζουν σε άλλα πρωταθλήματα (τύπου σούπερ λίγκες)!

Για άλλη μία αγωνιστική παρακολουθήσαμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο σε αρκετά ματς και είναι κάτι που πρέπει μόνο να χαροποιεί τους απανταχού φίλους του Αγγλικού ποδοσφαίρου!

Η United θεωρώ πως βρίσκεται σε καλό δρόμο, καθώς επιστρέφουν σιγά σιγά και πολλοί τραυματίες και φαίνεται πως έχει καλύτερη ψυχολογία σε σχέση με πέρυσι. Η επιθετική γραμμή προσδίδει ποιότητα και γεμίζει ελπίδα πως θα χτυπήσουμε μέχρι τέλους τον τίτλο.

Τέλος το πρωτάθλημα φέτος δεν έχει μόνο δύο διεκδικητές και αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για όλες τις ομάδες.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας,

Πάνος Βαμβακάρης

(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)