Παρέμβαση Κάμερον για τις άδειες εξέδρες

Ο Δήμος Μπουλούκος γράφει από το Λονδίνο για την πρωθυπουργική παρέμβαση προκειμένου να γεμίσουν οι άδειες εξέδρες στα γήπεδα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.



Παρέμβαση Κάμερον για τις άδειες εξέδρες

Ο σάλος για τις άδειες εξέδρες στα γήπεδα του Λονδίνου έχει ξεσπάσει εδώ και ημέρες και πλέον λογικό ήταν να προκαλέσει την πρωθυπουργική παρέμβαση. Ο Ντέιβιντ Κάμερον ζήτησε από την Οργανωτική Επιτροπή να καλύψει τα κενά ώστε να μην φαίνονται άδεια τα γήπεδα και ήδη οι διοργανωτές έπιασαν δουλειά.

Όλα προέκυψαν μετά την καθιερωμένη ημερήσια συνάντηση του Κάμερον με τους Υπουργούς του, τους επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής και τον Δήμαρχο του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος του είπε: «Ο Πρωθυπουργός είναι ικανοποιημένος από τις ενέργειες που έγιναν και η Οργανωτική Επιτροπή ψάχνει να βρει τι περισσότερο μπορεί να γίνει ώστε να ικανοποιηθούν οι θεατές».

Ηδη η Οργανωτική Επιτροπή άρχισε να κόβει θέσεις από τους επίσημους και να τις διαθέτει για πώληση στο κοινό, ενώ ήδη έκοψε και τις δημοσιογραφικές θέσεις από το μπιτς βόλεϊ και έβγαλε τα εισιτήρια προς πώληση.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των διοργανωτών, την δεύτερη μέρα των Αγώνων περίπου 12.000 θέσεις έμειναν κενές, αν και για τους παρόντες στα γήπεδα, ο αριθμός ήταν μεγαλύτερος.

Πρόβλημα υπήρχε και με την διάθεση των εισιτηρίων στους συγγενείς των αθλητών, με αποτέλεσμα γονείς από την Σουηδία και τη Σιγκαπούρη να χάσουν τις προσπάθειες των παιδιών τους, καθώς υπήρχε τεράστιο μπέρδεμα με το μέρος που έπρεπε να παραλάβουν τα εισιτήρια!

Mετά ο Κάμερον παρακολούθησε μαζί με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ αγώνα χάντμπολ στους Ολυμπιακούς.