Επιστροφή για τους «χωριάτες»

Η Άστον Βίλα επέστρεψε στις νίκες αλλά και τα γκολ, επικρατώντας 2-1 της Μπόλτον στο «Ρίμποκ», με τους γηπεδούχους να… πληρώνουν με την τέταρτη σερί ήττα τους τα πολλά αμυντικά λάθη, ειδικά στο πρώτο μέρος. Tην ηρεμία τους βρήκαν οι φιλοξενούμενοι, σε ακόμα μεγαλύτερους... μπελάδες «έμπλεξαν» ο Όουεν Κόιλ και η ομάδα του που έπιασαν πάτο!



Επιστροφή για τους «χωριάτες»

Α’ ημίχρονο

Για ακόμα μία φορά τα προβλήματα στην αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων ήταν πολλά με τους «χωριάτες» να βρίσκουν πολλά κενά στο πρώτο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι τελικά πήραν το προβάδισμα στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Αγκμπονλαχόρ βρήκε με σέντρα από αριστερά τον Αλμπράιτον και αυτός μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Το γκολ έδειξε να αποσυντονίζει ακόμα περισσότερο τους γηπεδούχους και έξι λεπτά αργότερα ο Στίλιαν Πετρόφ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως η αντίπαλη άμυνα τον άφησε αμαρκάριστο, στέλνοντας την ομάδα του Άλεξ ΜακΛίς με προβάδισμα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια.

Β’ ημίχρονο

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν αισθητά βελτιωμένοι στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Απέκτησαν την κατοχή και η προσπάθειά τους απέδωσε «καρπούς» με τον Ιβάν Κλάσνιτς στο 55ο λεπτό να μειώνει σε 1-2 και να δίνει ξανά ελπίδες στο συγκρότημα του Όουεν Κόιλ.

Ωστόσο η ισοφάριση δεν ήρθε ποτέ, με το 2-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες το δύο ομάδων μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και να αφήνει τους γηπεδούχους στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μπόλτον: Γιασκελάινεν, Μπογιάτα, Κέιχιλ, Νάιτ, Ρόμπινσον, Ινγκλς, Πράτλεϊ, Μ. Ντέιβις, Τουντσάι (71' Κακουτά), Κ. Ντέιβις, Κλάσνιτς (78' Ν' Γκογκ)

Άστον Βίλα: Γκουζάν, Χάτον, Κόλινς, Νταν, Γουόρνοκ, Ν’ Ζόμπια, Πετρόφ, Χερντ, Αλμπράιτον, Αγκμπονλαχόρ, Μπεντ (81' Χέσκεϊ)