Έτσι… ξεχνάς μια πεντάρα!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεπέρασε την... πεντάρα από τη Σίτι η Νόριτς, η οποία επικράτησε με 4-2 της Νιούκαστλ και της έκοψε ακόμα περισσότερο τη φόρα! Τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι, την ίδια ώρα που τα «καναρίνια» επέστρεψαν άμεσα στο δρόμο των επιτυχιών.



Έτσι… ξεχνάς μια πεντάρα!

Α’ ημίχρονο

Με νέα πρόσωπα στην άμυνα, λόγω των πολλών τραυματισμών, παρατάχθηκαν οι φιλοξενούμενοι που πιέστηκαν αρκετά στο πρώτο μέρος.

Η Νόριτς πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και η κυριαρχία της καρποφόρησε τελικά στο 39ο λεπτό με τον Χούλαχαν να χαρίζει το προβάδισμα στα «καναρίνια».

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο, κόντρα στη ροή του ματς, είχαν την απάντηση και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ντεμπά Μπα να διαμορφώνει το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Β’ ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε από εκεί που το άφησε η ομάδα του Άλαν Πάρντιου με τη συνεργασία ωστόσο των Σόλα Αμεόμπι και Ντεμπά Μπα και την προσπάθεια του τελευταίου να καταλήγει στο δοκάρι του Ρούντι.

Οι «καρακάξες» τελικά το… πλήρωσαν, καθώς στο 59’ ο Χολτ με διπλή προσπάθεια έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε το τέρμα του Μόρισον τέσσερα λεπτά αργότερα να φέρει το ματς στο 3-1 για τους γηπεδούχους.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με παίκτη λιγότερο καθώς στο 65 ο Γκόσλινγκ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Ο Ντεμπά Μπα δεν είχε πει πάντως την τελευταία του λέξη και στο 71ο λεπτό βρήκε για δεύτερη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα, φέρνοντας το ματς στο 3-2.

Στα τελευταία λεπτά οι δέκα της Νιούκαστλ ανέβηκαν μπροστά ώστε να καταφέρουν να φτάσουν σε ένα τρίτο τέρμα, αλλά το γκολ ήρθε από την πλευρά των γηπεδούχων, οι οποίοι και πάλι με τον Χολτ έφτασαν στο τελικό 4-2!

Νόριτς: Ρούντι, Νόουτον, Γουάιτμπρεντ (83' Μπαρνέτ), Μάρτιν, Τίρνι, Κροφτς, Φοξ, Χούλαχαν (85' Τζάκσον), Σέρμαν (76' Τζόνσον), Μόρισον, Χολτ

Νιούκαστλ: Κρολ, Σαντόν (92' Φέργκιουσον), Σίμπσον, Πιρτς, Ρ. Τέιλορ, Ομπερτάν (81' Αμεόμπι), Καμπάιγ, Γκόσλινγκ, Γκουτιέρες, Μπα, Σόλα Αμεόμπι (90' Σμιθ)