Το αποτέλεσμα μετράει!

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με δραματικό φινάλε, η Σουόνσι πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στη Φούλαμ, με τα γκολ των Σινκλέρ και Γκρέιαμ να διαμορφώνουν το τελικό 2-0 στο «Liberty». Άτυχοι οι φιλοξενούμενοι που αστόχησαν σε πέναλτι λίγο πριν το δεύτερο τέρμα των «κύκνων».



Το αποτέλεσμα μετράει!

Α’ ημίχρονο

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους και κάποιες καλές ευκαιρίες, οι οποίες ωστόσο δεν βρήκαν στόχο.

Μεγαλύτερη όλων αυτή του Λουκ Μουρ που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Σβάτσερ για να μείνει το 0-0 που σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων σε ένα κακό πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Β’ ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 56ο λεπτό με τον Σινκλέρ να είναι αυτός που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς.

Η Φούλαμ προσπάθησε να αντιδράσει και αν ήταν λίγο πιο τυχερή θα μπορούσε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης με τις ευκαιρίες των Ρίισε και Τζόνσον ωστόσο να μην βρίσκουν στόχο.

Το τελικό 2-0 για τους γηπεδούχους ήρθε με τον Γκρέιαμ στο 92’ και ενώ λίγο νωρίτερα (87') οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Ντέμπσεϊ να αστοχεί από τα 11 βήματα! Αυτή ήταν η πρώτη νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές για τους κύκνους.

Σουόνσι: Βορμ, Ρίτσαρντς, Γουίλιαμς, Κάουλκερ, Τέιλορ, Ράουτλετζ (89' Ντάιερ), Μπράιτον, Γκόουερ, Σινκλέρ, Λίτα (76' Γκρέιαμ), Μουρ (69' Αγκουστιέν)

Φούλαμ: Σβάρτσερ, Κέλι, Χάνγκελαντ, Σεντέρος, Γ.Α. Ρίισε, Ντεμπελέ (77' Φρέι), Ντέιβις (79' Ορλάντο Σα), Ετούχου, Ντέμπσεϊ, Ρουίζ, Τζόνσον