Χτύπα κι άλλο…

Αν μπορούσε, ο Λουίς Σουάρες θα το τραγουδούσε! Ο Ουρουγουανός επιθετικός άφησε στην άκρη τις κατηγορίες που τον βαραίνουν και αποδεικνύει στον αγωνιστικό χώρο ότι γίνεται… κακό παιδί, μόνο για «πληγώσει» τους αντιπάλους. Όπως το έκανε και στο ματς με την ΚΠΡ, επί της οποίας οι «κόκκινοι» επικράτησαν 1-0!  



Χτύπα κι άλλο…

Α’ ημίχρονο:

Ο Κένι Νταλγκλίς μπορεί να υπερηφανεύεται για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε η Λίβερπουλ την ΚΠΡ. Οι «κόκκινοι» σε αντίθεση με αυτό που είχαν παρουσιάσει στα ματς με τις άλλες δύο νεοφώτιστες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ (Σουόνσι και Νόριτς) που μάλιστα έφυγαν από το Μέρσεϊσαϊντ με τον βαθμό της ισοπαλίας, έπιασαν… απ’ το λαιμό τους Ρέιντζερς.

Ο «σεληνιασμένος» Λουίς Σουάρες ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου, η κλειστή άμυνα των φιλοξενούμενων αυτή τη φορά δεν αποδείχθηκε τόσο απροσπέλαστο εμπόδιο όπως σε προηγούμενα παιχνίδια, αλλά η μπάλα δεν κατέληξε ποτέ στα δίχτυα στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα.

Β’ ημίχρονο:

Το καλό στη συγκεκριμένη περίπτωση για τη Λίβερπουλ, είναι πως το γκολ όντως ήταν θέμα χρόνου, αλλά δεν ήταν από τις φορές που ο χρόνος κυλάει και το άγχος καταβάλει τους ποδοσφαιριστές μέχρι να το πετύχουν. Ο Λουίς Σουάρες, το ήθελε, το έψαξε, μόχθησε και το πέτυχε! Στο 47ο λεπτό και έπειτα από σέντρα του Τσάρλι Άνταμ, ανενόχλητος μέσα στην περιοχή της ΚΠΡ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

Ο Τσέρνι, αν και τρίτος τερματοφύλακας των Ρέιντζερς, θα συνδύαζε τη νίκη της ομάδας του με την καλύτερη εμφάνισή του και ταυτόχρονα με την αποστολή… μηνύματος στον Νιλ Γουόρνοκ για φανέλα βασικού! Η Λίβερπουλ στην προσπάθειά της να βρει και το δεύτερο γκολ για να διώξει το άγχος από πάνω της, βρήκε απέναντί της έναν πορτιέρο… έτοιμο για όλα και αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος για τον οποίο το σκορ δεν πήρε διαστάσεις!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ: Ρέινα, Τζόνσον, Χοσέ Ενρίκε, Άγκερ, Σκρτελ, Μάξι (78’ Μπέλαμι), Χέντερσον, Ντάουνινγκ (86’ Σέλβεϊ), Άνταμ, Σουάρες, Κάουτ

ΚΠΡ: Τσέρνι, Γκάμπιντον, Τραορέ, Γιάνγκ, Φέρντιναντ (50’ Ορ), Φαουρλίν, Μακί (78’ Χιλ), Μπάρτον, Ράιτ – Φίλιπς, Μπόθροϊντ, Σμιθ (66’ Κάμπελ)