Μαντσίνι: «Λίγες οι πιθανότητες πρόκρισης»

Όσο ζει ελπίζει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αν και ξέρει ότι το έργο της Μάντσεστερ Σίτι, όσον αφορά στην πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ο Ιταλός τεχνικός δίνει, μόλις, 30% πιθανότητες στην ομάδα του να το καταφέρει, μετά την ήττα με 2-1 από τη Νάπολι.  



Μαντσίνι: «Λίγες οι πιθανότητες πρόκρισης»

Η υπόθεση-πρόκριση δεν βρίσκεται στα …πόδια των παικτών του Ιταλού προπονητή, αφού ακόμη και με νίκη κόντρα στην Μπάγερν στις 7 Δεκεμβρίου, οι «πολίτες» θα πρέπει να περιμένουν το δώρο από τη Βιγιαρεάλ, η οποία την ίδια ώρα θα υποδέχεται τη Νάπολι.

«Δίνω 70% πιθανότητες στη Νάπολι και 30% στην ομάδα μου. Δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά ελπίζουμε ότι η Βιγιαρεάλ θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ο στόχος μας ήταν να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά δυστυχώς εξαρτιόμαστε από το τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες», δήλωσε ο προπονητής της Σίτι και συμπλήρωσε ότι «στο ποδόσφαιρο όλα μπορεί να συμβούν».

Ο Μαντσίνι κάλεσε τους παίκτες να νικήσουν την Μπάγερν Μονάχου, στην Αγγλία, αλλά ακόμη και αν δεν έρθει η πρόκριση, «η ζωή δεν σταματά εκεί». «Έχουμε 3 με 4 στόχους για φέτος και ακόμη και αν δεν συνεχίσουμε στη διοργάνωση υπάρχει και το Γιουρόπα Λιγκ», συμπλήρωσε ο Ιταλός.

Ικανοποιημένος παρά την ήττα

Αν και η Σίτι γνώρισε την ήττα στο «Σαν Πάολο», ο τεχνικός των «πολιτών» έμεινε «ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές με την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες» που δημιούργησαν οι παίκτες του.