Ο όμιλος της Σίτι

Όλα για όλα στο εντός έδρας ματς κόντρα στην αδιάφορη και ήδη πρώτη στον όμιλο Μπάγερν Μονάχου θα τα παίξει η Μάντσεστερ Σίτι. Παράλληλα με τη δικιά τους αναγκαία νίκη, θα ελπίζουν σε στραβοπάτημα της Νάπολι στην έδρα της επίσης αδιάφορης και τελευταίας στον όμιλο Βιγιαρεάλ.



Ο όμιλος της Σίτι

Μπάγερν Μονάχου-Βιγιαρεάλ 3-1

(2’, 69’ Ριμπερί, 23’ Γκόμες – 50’ Ντε Γκουζμάν) 

Εύκολη λεία αποδείχτηκε για τους Βαυαρούς η αποδεκατισμένη Βιγιαρεάλ. Ο Χουάν Κάρλος Γαρίδο δεν είχε στη διάθεσή του τους τραυματίες Ρόσι, Νιλμάρ, Κάνι, Καμούνιας, Ζαπάτα, Ροντρίγκες και Ζεράρ και είδε την ομάδα του να υποτάσσεται στη μοίρα της.

Οι γηπεδούχοι ήδη από το 3’ μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Ριμπερί και είκοσι λεπτά αργότερα ο Γκόμες που σκοράρει… αβέρτα φέτος στην Ευρώπη, έκανε το 2-0. Όταν ο Ντε Γκουζμαν μείωσε στο 50’, ελάχιστοι ήταν αυτοί που ίδρωσαν πως μπορεί να αλλάξει κάτι και δικαιώθηκαν τη στιγμή που ο Ριμπερί έβρισκε ακόμη μια φορά δίχτια και διαμόρφωνε το τελικό 3-1 στο 69’. 

Συνθέσεις Ομάδων

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Φαν Μπούιτεν, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Λαμ, Ριμπερί (81’ Πράνιτς), Ρόμπεν (75’ Όλιτς), Αλάμπα, Κροος, Τίμοστσουκ, Γκόμες (72’ Μίλερ). 

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπες, Οριόλ, Μουζάτσιο, Μαρτσένα, Άνχελ Λόπες (70’ Σένα), Μάριο Γκασπάρ, Ντε Γκούζμαν (62’ Βακάσο), Μπόρχα Βαλέρο (81’ Χοσελου), Σοριάνο, Ρούμπεν. 

Διαιτητής: Μάρκους Στρόμπεργκσον (Σουηδία) 



Η βαθμολογία 

1) Μπάγερν Μονάχου 13 (11-4) 
2) Νάπολι 8 (8-6) 
3) Μάντσεστερ Σίτι 7 (7-6) 
4) Βιγιαρεάλ 0 (2-12) 



Η τελευταία αγωνιστική (07/12) 

Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν Μονάχου 
Βιγιαρεάλ-Νάπολι