Τραβούν το σχοινί οι Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ: Στηρίζουν την European Premier League της FIFA!

Μετά την αποτυχία τους με το Project Big Picture, οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως βρήκαν νέο μοχλό πίεσης για να πετύχουν τα σχέδιά τους και στηρίζουν το πλάνο δημιουργίας της European Premier League από τη FIFA!



Τραβούν το σχοινί οι Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ: Στηρίζουν την European Premier League της FIFA!

Σύμφωνα με το SkyNews, η δημιουργία αυτής της νέας Λίγκας αναμένεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά του ποδοσφαίρου και η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει καταφέρει να έχει διαθέσιμο πακέτο 4,6 δισεκατομμυρίων λιρών από την Wall Street bank JP Morgan για να χρηματοδοτήσει το νέο πρωτάθλημα! 

Περί τις 12 ομάδες από Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία και Γαλλία φέρονται να έχουν συμμετέχει σε συζητήσεις για την εμπλοκή τους στην European Premier League, η οποία θ' απαρτίζεται από 18 συλλόγους, με τους πρώτους της βαθμολογίας να παίζουν playoffs στο φινάλε και ο μεγάλος νικητής να λαμβάνει και ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό. 

Η ημερομηνία έναρξης της Λίγκας τοποθετείται περί το 2022 και σύμφωνα πάντα με το SkyNews δεν αποκλείεται να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες και πιο επίσημες τοποθετήσεις μέχρι και τέλος του μήνα! 

Φυσικά οι Big-6 της Πρέμιερ Λιγκ φιγουράρουν ως πρώτοι υποψήφιοι για να συμπεριληφθούν στο νέο πρωτάθλημα.

Κώστας Ζάλιαρης