Η Μπάγερν και ο Λεβαντόφσκι ισοπέδωσαν τους Λονδρέζους

Αδιανόητη διαφορά στο συνολικό σκορ των πιο πρόσφατων αναμετρήσεων της Μπάγερν Μονάχου απέναντι σε ομάδες από το Λονδίνο μετά και τις δυο κόντρες με την Τσέλσι στους «16» του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Τρελά πράγματα και από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκ που έδωσε ρέστα κόντρα στους «μπλε».  



Η Μπάγερν και ο Λεβαντόφσκι ισοπέδωσαν τους Λονδρέζους

Η ομάδα του Χάνσι Φλικ είχε δείξει από το πρώτο παιχνίδι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ότι δεν αστειεύεται καθόλου. Είχε το 3-0 από το πρώτο ματς πριν τον κορονοϊό, στο restart του ποδοσφαίρου έδειξε ξανά τα δόντια της κατακτώντας πρωτάθλημα και Κύπελλο στη Γερμανία κι έπειτα από ένα μικρό διάστημα μέχρι να επιστρέψει το Τσάμπιονς Λιγκ, απέδειξε ξανά γιατί θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά φαβορί για το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Με το τελικό 4-1 στην Allianz Arena και το συνολικό 7-1 απέναντι στους «μπλε», η διαφορά των τερμάτων σε διπλά παιχνίδια απέναντι στις Άρσεναλ, Τότεναμ και Τσέλσι, με τις δύο τελευταίες να έχουν αντιμετωπίσει φέτος τους Βαυαρούς, έχει φτάσει πλέον στο 27-6!

Με τους «κανονιέρηδες» το συνολικό ήταν 10-2, με τα «σπιρούνια» έφτασε στο 10-3 και με τους «μπλε» στο 7-1...

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το 7-1 είναι και το πιο βαρύ στην ιστορία της παρουσίας της Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε διπλή κόντρα με αντίπαλο...

Όσον αφορά τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, εκείνος συνεχίζει με σπασμένα τα φρένα και απέναντι στην ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ το βράδυ του Σαββάτου είχε δυο γκολ και δυο ασίστ!

Ο φοβερός και τρομερός Πολωνός στράικερ έφτασε στα 53 τέρματα μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο σε 44 αναμετρήσεις, ενώ έχει μοιράσει και 8 ασίστ, συμμετέχοντας σε 61 γκολ για την Μπάγερν Μονάχου!

Απέναντι στην Τσέλσι μονάχα, είχε σύνολο τριών γκολ και τεσσάρων ασίστ, ισοπεδώνοντας τους Λονδρέζους και αποδεικνύοντας ότι η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά είναι όλη δική του, βάζοντας πλέον πλώτη για την ευρωπαϊκή κούπα.

 

Κώστας Ζάλιαρης