Η τρομερή ιστορία του Κόμολι που απολύθηκε… λόγω του Χέντερσον!

Ο πρώην διευθυντής ποδοσφαίρου της Λίβερπουλ, Ντάμιεν Κόμολι, αποκάλυψε δημοσίως έναν από τους λόγους που η διοίκηση της ομάδας του έδειξε πριν χρόνια την πόρτα της εξόδου! Ο ίδιος χρεώθηκε εκτός των άλλων και τη μεταγραφή του Τζόρνταν Χέντερσον, την οποία οι άνθρωποι των «κόκκινων» θεώρησαν στην αρχή… άκυρη και λάθος!  



Η τρομερή ιστορία του Κόμολι που απολύθηκε… λόγω του Χέντερσον!

Με δηλώσεις του σε βρετανικά Μέσα, ο Κόμολι ανέφερε την ιστορία με τον νυν αρχηγό της ομάδας και επεσήμανε πως… εξαιτίας του έχασε τη δουλειά του!

«Τη μέρα που η Λίβερπουλ με απέλυσε, άνθρωποι της μου είπαν: «Έκανες μεγάλο λάθος με την μεταγραφή του Τζόρνταν Χέντερσον». Έτσι και εγώ τους απάντησα: «Είστε σίγουροι;» και μου είπαν: «Ναι ήταν μεγάλο λάθος»! Η απάντησή μου ήταν η εξής: «Οκ νομίζω ότι κάνετε λάθος, αλλά τι σημασία έχει;», τόνισε αρχικά ο Κόμολι και συνέχισε:

«Αυτοί είναι οι ιδιοκτήτες της ομάδας και εάν θέλουν να πάρουν αυτή την απόφαση, την παίρνουν έτσι εύκολα! Ήμουν πεπεισμένος όμως ότι ο Χέντερσον ήταν ιδιαίτερος ποδοσφαιριστής, ότι κάποια στιγμή θα μπορούσε να γίνει και αρχηγός της Λίβερπουλ.

Είχε όλα αυτά τα στοιχεία για να το πετύχει, τόσο ως παίκτης, αλλά κυρίως ως άνθρωπος. Χαίρομαι, λοιπόν, πολύ που βλέπω όσα έχει καταφέρει. Πιστεύω μάλιστα ότι με τον καιρό θα έρθουν και άλλες επιτυχίες για εκείνον. Νιώθω ότι εκτός από την Πρέμιερ Λιγκ θα κατακτήσει κάτι και σε εθνικό επίπεδο»!