Πελεγκρίνι για Μουρίνιο: «Δεν έχω πρόβλημα να πιω ένα ποτό με τον Μουρίνιο»

Την άποψη του και την... σχέση που έχει με τον Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος χαρακτήρισε τον «Special One» ούτε φίλο αλλά ούτε κι εχθρό του, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάνε μαζί για... ποτό!



Πελεγκρίνι για Μουρίνιο: «Δεν έχω πρόβλημα να πιω ένα ποτό με τον Μουρίνιο»

Την δική του άποψη για την... επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στην Πρέμιερ Λιγκ δεν παρέλειψε να δώσει στην συνέντευξη τύπου ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, ο οποίος θα αποτελέσει και τον πρώτο αντίπαλο του Πορτογάλου στο πρώτο παιχνίδι του στον πάγκο της Τότεναμ, θέλοντας να παρουσιάσει την σχέση τους αρχικά δεν χαρακτήρισε τον «Special One» ούτε φίλο του αλλά ούτε κι εχθρό του, ενώ στην συνέχεια άφησε μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο για... ποτό μετά το παιχνίδι του Σαββάτου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 66χρονου τεχνικού της Γουέστ Χαμ ήταν οι εξής:

«Δεν είναι εχθρός μου. Όλοι έχουν την επιλογή να παίζουν ποδόσφαιρο όπως θέλουν, να μιλούν όπως θέλουν και δεν μπορεί κανείς να επικρίνει πάντα το τι σκέφτονται.

Γι 'αυτό δεν είναι φίλος μου, αλλά δεν είναι κι εχθρός μου.

Έχουμε διαφορετικούς τρόπους σκέψης για τα πράγματα, αυτή είναι η μόνη διαφορά που έχουμε.»

Ωστόσο, όταν ερωτήθηκε για το αν θα έπινε ένα ποτό με τον Μουρίνιο μετά τον αγώνα του Σαββάτου, εκείνος δήλωσε:

«Ίσως, δεν έχω πρόβλημα!

Έχουμε βρεθεί πολλές φορές εκτός ποδοσφαίρου μαζί και επαναλαμβάνω, δεν είναι εχθρός μου.

Αναφορικά, Πελεγκρίνι και Μουρίνιο θα τεθούν ξανά αντιμέτωποι μετά από καιρό σε αναμέτρηση της Πρέμιερ Λιγκ, αφού το Σάββατο 23 Νοεμβρίου η Γουέστ Χαμ θα φιλοξενήσει την Τότεναμ για την 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Μαρίνος Πάντζης