Απείλησε ο Κλοπ να μην κατέβει η Λίβερπουλ στα προημιτελικά! (vid)

Με το πρόγραμμα της Λίβερπουλ να ζορίζει ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που η ομάδα πέρασε στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ, ο Κλοπ κάλεσε τις αρμόδιες Αρχές να τα βρουν μεταξύ τους για να φτιάξουν τις ημερομηνίες σε λογικά πλαίσια, αλλιώς δεν θα κατεβάσει την ομάδα του στους «8» του Carabao Cup! «Ας περάσει η ομάδα που θα παίζαμε μαζί ή ας παίξει το ματς η Άρσεναλ» είπε! 



Απείλησε ο Κλοπ να μην κατέβει η Λίβερπουλ στα προημιτελικά! (vid)

Οι «κόκκινοι» μετά το επικό ματς απέναντι στους «κανονιέρηδες» στο «Άνφιλντ» με το τελικό 5-5 στην κανονική διάρκεια και το 5-4 στα πέναλτι, θα βρεθούν στα τέλη του Δεκέμβρη στα προημιτελικά του Carabao Cup. 

Βέβαια, κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι ότι θα παίξουν εκεί οι Πρωταθλητές Ευρώπης, αφού, το δεύτερο μισό του Δεκέμβρη είναι γεμάτο παιχνίδια και ο Κλοπ κάλεσε τους αρμόδιους είτε να βρουν λύση, είτε ν' αντικαταστήσουν τη Λίβερπουλ είτε να πάρει η αντίπαλο της ομάδας την πρόκριση άνευ αγώνα! 

«Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, άλλοι θα πρέπει να είναι αυτοί που θα ανησυχήσουν. Η FIFA μας είπε ότι θα πρέπει να είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων οπότε θα πάμε στο Κατάρ. Περάσαμε στα προημιτελικά του League Cup, μας είπαν ότι πρέπει να παίξουμε και το ίδιο μας λέει και η Premier.

Αν δεν μας βρουν σωστή ημερομηνία και ώρα και όχι να παίξουμε 15:00 η ώρα το μεσημέρι (17:00 ώρα Ελλάδας) ανήμερα των Χριστουγέννων, δεν θα παίξουμε. Ας περάσει η ομάδα που θα αντιμετωπίζαμε. Δεν θα είμαστε το θύμα αυτού του προβλήματος. Ας παίξει το ματς και η Άρσεναλ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ. Ξέρω ότι αρκετοί θα εύχονταν να έχει περάσει η Άρσεναλ στην επόμενη φάση, αλλά... συγγνώμη» ήταν τα λόγια του Kloppo.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης