Ο… Big Brother Ποτσετίνο και η απομάκρυνση από τους παίκτες του!

Κάτι παράξενο συμβαίνει στην Τότεναμ και αυτό δεν αφορά μόνο τις επιδόσεις της στο γήπεδο. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μοιάζει να έχει… απομακρυνθεί πλήρως από τους ποδοσφαιριστές του και αυτό φαίνεται από το παρατσούκλι του «Big Brother» που τον ακολουθεί!  

Advertisement
Ο… Big Brother Ποτσετίνο και η απομάκρυνση από τους παίκτες του!

Επικαλούμενη αποκλειστικές της πληροφορίες η «Daily Mail» παρουσιάζει ένα περίεργο… στόρι με πρωταγωνιστή τον προπονητή των Λονδρέζων.

Από την αρχή της σεζόν ο Ποτσετίνο δείχνει πιο απόμακρος από τους παίκτες του, σε τέτοιο βαθμό που πολύ συχνά προτιμά να βλέπει να τις προπονήσεις τους από τις… κάμερες του προπονητικού κέντρου, παρά να είναι μαζί τους και να τους δίνει οδηγίες!

Μάλιστα, εξαιτίας αυτής της κατάστασης ορισμένοι ποδοσφαιριστές του έχουν «κολλήσει» το παρατσούκλι… Big Brother, αφού στην ουσία πρόκειται για κάποιου είδους… κατασκοπεία!

Πάντως, οι παίκτες θεωρούν πως σύντομα ο Ποτσετίνο θα πατά πιο τακτικά το χορτάρι μαζί τους, μια και τα συνεργεία του Amazon Prime θα ξεκινήσει την βιντεοσκόπηση για το ντοκιμαντέρ της ομάδας. Αλίμονο να μην είναι παρών…