Χάνεται η εμπιστοσύνη στον Ποτσετίνο

Όσο και να εκφράζει η διοίκηση την στήριξή της, άπαξ και χάσουν οι οπαδοί την εμπιστοσύνη τους τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα! Η βαριά ήττα από την Μπάγερν Μονάχου (7-2) έφερε τον κόσμο στα όριά του και… κόντρα στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο!  

Advertisement
Χάνεται η εμπιστοσύνη στον Ποτσετίνο

Λογικό τα social media να πάρουν φωτιά. Όχι αποκλειστικά λόγω του αρνητικού αποτελέσματος, αλλά για την γενικότερη εικόνα που παρουσιάζει φέτος η Τότεναμ. Απλώς η εντός έδρας επτάρα ήταν, όπως φάνηκε, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους οπαδούς.

Πλέον οι περισσότεροι εκφράζουν ξεκάθαρα την ενόχλησή τους για τις τακτικές του Αργεντινού τεχνικού. Εκείνος που πριν τέσσερις μήνες λάμβανε τα πιο κολακευτικά σχόλια εξαιτίας της συμμετοχής στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, τώρα αμφισβητείται όσο ποτέ!

Δεν είναι λοιπόν λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο Ποτσετίνο απέτυχε να διαχειριστεί το… περίεργο καλοκαίρι της ομάδας του. Τις τάσεις φυγής πολλών, πρωτοκλασάτων παικτών, τις μουρμούρες στα αποδυτήρια και φυσικά τα αγωνιστικά προβλήματα.

Σχόλια του τύπου «Ο Ποτσετίνο κάνει τα πάντα για να πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», «Ο Ποτσετίνο το έχασε τελείως. Θα απολυθεί πριν το τέλος της σεζόν», «O Ποτσετίνο μας έδωσε πολλά αυτά τα χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνει για πάντα στην ομάδα», «Ντροπιαστική εικόνα, ντροπιαστικό αποτέλεσμα. Δεν νομίζω ότι ο Ποτσετίνο έχει λύσεις», είναι ορισμένα από τα σχόλια των απογοητευμένων οπαδών που εν μέρει υποδηλώνουν το γενικότερο κλίμα στις τάξεις των οπαδών μετά το βαρύ αποτέλεσμα.

Παράλληλα, από την Τρίτη υπάρχουν και σχετικές ψηφοφορίες με το ερώτημα «θεωρείτε ότι ο Ποτσετίνο είναι αυτός που θα πάει μπροστά την Τότεναμ;», με τα αποτελέσματα αν αποτυπώνουν ξανά το αρνητικό κλίμα!

Δείτε τη φώτο:

Υπάρχει θέμα, μουρμούρα, απογοήτευση. Το σίγουρο είναι πως ο Αργεντινός νιώθει πλέον περισσότερη πίεση από ποτέ και είναι υποχρεωμένος να… ρεφάρει αμέσως, αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν ακόμα δυσκολότερα. Κοντός ψαλμός…