Το μεθύσι του Κλοπ, ο ύπνος σε... φορτηγό και το οτοστόπ με τις κότες!

Απίθανη ιστορία από αυτό τον απίθανο τύπο, τον Γιούργκεν Κλοπ! Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ που προβάλλεται για τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Γερμανός νυν τεχνικός της Λίβερπουλ αναφέρθηκε σε όσα... καταφέρνει να θυμάται κάθε φορά από τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου με τους Βεστφαλούς από το 2011 και το τρομερό μεθύσι του!  

Advertisement
Το μεθύσι του Κλοπ, ο ύπνος σε... φορτηγό και το οτοστόπ με τις κότες!

Ο «Kloppo», γνωρίζοντας πολύ καλά ότι στις περισσότερες από τις συνεντεύξεις που έδινε στις κάμερες, στη φιέστα για τον τίτλο της Bundesliga, ήταν... χάλια, αναφέρθηκε στο πρωινό εκείνο που απλά ξύπνησε σε ένα φορτηγό και για καλή του τύχη μπορούσε να σφυρίξει δυνατά για να τον ακούσει... ο μοναδικός που υπήρχε στο χώρο!

«Ήμουν χάλια, κάτι το οποίο νομίζω φάνηκε και στις συνεντεύξεις που έδινα στις κάμερες εκείνη τη μέρα. Δεν θυμάμαι και πολλά από τους πανηγυρισμούς για να είμαι ειλικρινής. Θυμάμαι όμως ένα πράγμα.

Δεν ξέρω αν το έχει μάθει κανείς μέχρι σήμερα. Ξύπνησα σε ένα φορτηγό σε ένα γκαράζ! Ολομόναχος! Δεν ξέρω τι είχε προηγηθεί. Δεν θυμάμαι... Όταν ξύπνησα και βγήκα από το φορτηγό βρέθηκα σε ένα μεγάλο εργοστάσιο. Τότε είδα από μακριά έναν άνδρα στο προαύλιο και σφύριξα δυνατά για να με ακούσει.

Ήταν ο Άκι Βάτσκε (σ.σ. Χανς – Γιοακίμ Βάτσκε, ο νυν εκτελεστικός διευθυντής της Ντόρτμουντ). Βγήκαμε στο δρόμο, σταματήσαμε έναν Τούρκο με ένα station wagon. Ο Άκι του είπε να μας πάει σε ένα ιταλικό εστιατόριο κι εκείνος αρνήθηκε. Τότε ο Άκι έβγαλε από την τσέπη του 200 ευρώ και ο οδηγός αμέσως δέχθηκε.

Κάθισα στα πίσω καθίσματα και άκουγα συνεχώς ήχους από το πορτ-παγκάζ. Ναι, είχε κότες εκεί μέσα» ήταν η αποκάλυψή του στην Amazon!

Κώστας Ζάλιαρης