Ο Φαν Ντάικ βρήκε τον δάσκαλό του από τον Πεπέ! (vids)

Ο εντυπωσιακός Νικολά Πεπέ, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής από τον Μάρτιο του 2018, που καταφέρνει να ντριμπλάρει και να περάσει τον Βέρζιλ Φαν Ντάικ! Δεν μετρούσε η ντρίμπλα που «έφαγε» ο Ολλανδός στόπερ στο Community Shield γιατί... δεν είναι επίσημος τίτλος! 



Ο Φαν Ντάικ βρήκε τον δάσκαλό του από τον Πεπέ! (vids)

Η Άρσεναλ ηττήθηκε 3-1 στο ντέρμπι του «Άνφιλντ» το απόγευμα του Σαββάτου, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να σκοράρει δις και τον Μάτιπ να έχει ανοίξει το σκορ από το πρώτο ημίχρονο με καρφωτή κεφαλιά. 

Ο Νικολά Πεπέ από πλευράς «κανονιέρηδων» έδειξε τα εξαιρετκά στοιχεία του ολοκληρώνοντας 7 από τις 10 ντρίμπλες που επιχείρησε σε ατομικές ενέργειες, όμως, κατάφερε να κάνει τον Βέρζιλ Φαν Ντάικ να... βρει τον δάσκαλό του έπειτα από περίπου 1,5 χρόνο! 

Από τον Μάρτιο του 2018, όταν τότε ο Μικέλ Μερίνο της Νιούκαστλ τον είχε ντριμπλάρει, ο υψηλόσωμος στόπερ και κορυφαίος παίκτης της περσινής Πρέμιερ Λιγκ, δεν είχε επιτρέψει σε κανέναν να τον περάσει με ντρίμπλα! 

Βέβαια, αυτό είχε γίνει στο ματς του Community Shield απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι στο «Γουέμπλεϊ» στις αρχές του Αυγούστου, ωστόσο, δεν... μέτρησε ποτέ, αφού επρόκειτο για ανεπίσημο τίτλο. 

Ο Γκάμπριελ Ζέσους είχε καταφέρει να περάσει τον Φαν Ντάικ, όμως, στη στατιστική δεν σημειώθηκε ποτέ. Αυτό, έγινε εν τέλει το απόγευμα του Σαββάτου, 24 Αυγούστου του 2019! 

Ο Νικολά Πεπέ ντρίμπλαρε εξαιρετικά τον Φαν Ντάικ για να βγει στην αντεπίθεση και αυτή ήταν η πρώτη ντρίμπλα που «τρώει» ο σούπερ σταρ της άμυνας της Λίβερπουλ, έπειτα από 50 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ. 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης