Με τον ίδιο τρόπο έπαιξε κάποτε και ο Κασίγιας...

Ο Λάνεργκαν ενδεχομένως να εκμεταλλευτεί τους τραυματισμούς των Άλισον και Αντριάν για να παίξει στη Λίβερπουλ στην ηλικία των 35 ετών και κάποτε, ήταν ο Ίκερ Κασίγιας που είχε καταφέρει με ανάλογη κατάσταση να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την ανδρική ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, σε ματς του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στον Ολυμπιακό!  



Με τον ίδιο τρόπο έπαιξε κάποτε και ο Κασίγιας...

Ο Λάνεργκαν, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους» πριν από λίγες μέρες έχοντας ακολουθήσει την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας και φροντίζοντας να είναι σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο.

Αυτά τα ενδεχόμενα φαίνεται πως συνέβησαν... απανωτά στην ομάδα του Κλοπ που στο πρώτο ματς της φετινής Πρέμιερ Λιγκ έχασε για 1,5 μήνα τον Άλισον και είδε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στους πανηγυρισμούς για το Super Cup τον Αντριάν να τραυματίζεται από εισβολέα οπαδό που γλίστρησε μπροστά του!

Κάπως έτσι, έχει πιθανότητες να παίξει ο Λάνεργκαν απέναντι στη Σαουθάμπτον, σε μια κατάσταση που θυμίζει πολύ τον τρόπο με τον οποίο είχε κάνει ντεμπούτο στην ανδρική ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ίκερ Κασίγιας, πίσω στο 1999!

Πολύ πριν γίνει... «άγιος Ίκερ», ο θρύλος της «βασίλισσας» και νυν πορτιέρε – τεχνικός διευθυντής της Πόρτο, είχε εκμεταλλευτεί τις απουσίες στη θέση κάτω απ' τα δοκάρια και ο άλλοτε Ουαλός φορ της Λίβερπουλ και εκείνη την εποχή τεχνικός της Ρεάλ, Τζον Μπέντζαμιν Τόσακ, έδωσε στον 18χρονο Κασίγιας φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (3-3) για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Κώστας Ζάλιαρης