Μόνιμος ο Σόλσκιερ με τα μισά χρήματα απ' όσα έπαιρνε ο Μουρίνιο!

Εκτός από αγωνιστικά, βγαίνει και οικονομικά κερδισμένη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού συμφώνησε με το Νορβηγό στα 7.5 εκατομμύρια λίρες ετησίως, ποσό που αντιστοιχεί στα μισά χρήματα από αυτά που έπαιρνε ο προκάτοχός του, Ζοσέ Μουρίνιο.  



Μόνιμος ο Σόλσκιερ με τα μισά χρήματα απ' όσα έπαιρνε ο Μουρίνιο!

Η μονιμοποίηση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών, αφού με την παρουσία του, η ομάδα έχει επιστρέψει στις παλιές καλές εμφανίσεις που θυμίζουν κάτι από την εποχή Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Το νέο συμβόλαιο είναι τριετούς διάρκειας και θα του αποφέρει 7.5 εκατομμύρια λίρες το χρόνο. Βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων προπονητών της Πρέμιερ Λιγκ. Μόνο ο Πεπ Γκουαρδιόλα της Μάντσεστερ Σίτυ με 15 εκατομμύρια και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο της Τότεναμ με 8.5 εκατομμύρια λίρες το χρόνο τον ξεπερνούν σε αυτή τη κατηγορία. Αντιθέτως, Κλοπ (7), Έμερι (6) και Σάρι (5.15) βρίσκονται πίσω από το Νορβηγό.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο πρώην προπονητής της Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, αμειβόταν με το ίδιο ποσό που αμείβεται ο Ισπανός τεχνικός των «πολιτών». Το σίγουρο είναι ότι τα χρήματα έπαιξαν πολύ μικρό ρόλο μπροστά στην ευκαιρία που παρουσιάστηκε στον πρώην παίκτη της Γιουνάιτεντ, αφού όπως δήλωσε και ο ίδιος, ήταν μία δουλειά που ονειρευόταν πάντοτε.

Θανάσης Κρητικός