Ποτσετίνο: «Τεράστιο επίτευγμα, το επόμενο ματς στο νέο γήπεδο»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους παίκτες του ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, μετά την πρόκριση της Τότεναμ επί της Ντόρμουντ και την παρουσία στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λίγκ. Μάλιστα, εξέφρασε την ελπίδα του το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι των «σπιρουνιών» να διεξαχθεί επιτέλους στο νέο «σπίτι» του συλλόγου!  



Ποτσετίνο: «Τεράστιο επίτευγμα, το επόμενο ματς στο νέο γήπεδο»

Κάτι παραπάνω από χαρούμενος ήταν ο προπονητής των Spurs μετά την νίκη της ομάδας του, στο Βεστφάλεν, το βράδυ της Τρίτης με το 1-0, δηλώνοντας μάλιστα ότι ελπίζει οι Λονδρέζοι να παίξουν το επόμενο παιχνίδι τους στην διοργάνωση στο νέο τους γήπεδο.

«Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες γιατί το άξιζαν. Έκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε την πρόκριση. Επίσης είμαι χαρούμενος και για τους φιλάθλους μας, είναι μια σεζόν που θα την θυμάμαι πάντα. Τώρα βρισκόμαστε στα προημιτελικά και θα ήταν απίστευτο να αγωνιστούμε και να ακούσουμε τον ύμνο του Τσάμπονς Λίγκ στο νέο μας γήπεδο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός τεχνικός.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Χάρι Κέιν ο οποίος παράλληλα έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με 24 γκολ, ενώ ο Ούγκο Λορίς έφτασε τα 100 ματς χωρίς να δεχτεί γκολ κάτω από τα δοκάρια των Λονδρέζων και δήλωσε ότι χωρίς τους φίλους της η ομάδα δεν θα μπορούσε να πετύχει την πρόκριση.

Χρήστος Κατριμουστάκης