Ο Μίσλιταντ... αναμόρφωσε το κέντρο της Άρσεναλ

Ευγνώμονες θα πρέπει να αισθάνονται στην Άρσεναλ για τα δυο... λαβράκια που τους πρόσφερε ο Σβεν Μίσλιταντ για το χώρο του κέντρου, αφού, ο απερχόμενος υπεύθυνος μεταγραφών του συλλόγου, ήταν εκείνος που έπεισε τη διοίκηση για τους Γκεντουζί και Τορέιρα.  



Ο Μίσλιταντ... αναμόρφωσε το κέντρο της Άρσεναλ

Έπειτα από μόλις 14 μήνες θητείας στους «κανονιέρηδες» και λόγω της γενικότερης αλλαγής κατεύθυνσης που θέλουν ν' ακολουθήσουν στο λονδρέζικο κλαμπ, ο Σβεν Μίσλιταντ θ' αποχωρήσει από το τμήμα που ασχολείται με την προσθήκη παικτών στο ρόστερ και θα ολοκληρωθεί η συνεργασία του με την Άρσεναλ.

Ο Μίσλιταντ, όταν είχε προσληφθεί με τον Αρσέν Βενγκέρ ακόμα στον πάγκο, είχε να επιδείξει... φοβερά και τρομερά πράγματα από τη συνεργασία του με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Στους Βεστφαλούς, ήταν εκείνος που είχε πάρει τους Ουσμάν Ντεμπελέ, Κρίστιαν Πούλισιτς, Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, Γιάκουμπ Μπλαστσικόφσκι, Ματς Χούμελς, Σίντζι Καγκάβα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Ιλκάι Γκουντογκάν!

Αν μη τι άλλο, στο Signal Iduna Park έπιναν νερό στ' όνομά του και σίγουρα θ' ανησύχησαν ιδιαίτερα όταν τον έχασαν. Παρ' όλα αυτά, κυριαρχούν στη φετινή Bundesliga...

Στην Άρσεναλ, ο Μίσλιταντ είναι υπεύθυνος για τις προσθήκες των Ματέο Γκεντουζί και Λούκας Τορέιρα. Τόσο ο νεαρός Γάλλος χαφ που αγωνίζεται με απίστευτη ωριμότητα για την ηλικία των 19 ετών, όσο και ο Ουρουγουανός μέσος που ενσαρκώνει το Garra Charrua και το μαχητικό του πνεύμα τον έχει οδηγήσει σε ένα απίστευτο σερί κατακτήσεων του βραβείου Man of the Match στις αναμετρήσεις των «κανονιέρηδων», έχουν αναδειχθεί στους δυο εκ των παικτών που... απαγορεύεται να βγουν από την ενδεκάδα της ομάδας του Ουνάι Έμερι...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης