Αζάρ: «Δεν λέω ψέματα, είναι όνειρό μου η Ρεάλ»

Ο Εντέν Αζάρ παραδέχεται πως υπάρχουν μέρες που ξυπνάει το πρωί και σκέφτεται ότι θα ήθελε πολύ να φύγει από την Τσέλσι και να παίξει στη Ρεάλ, υπάρχουν κι άλλες μέρες που αισθάνεται απλά ευγνώμων που βρίσκεται στους «μπλε», όμως δεν κρύβει πως είναι όνειρό του να παίξει στην Ισπανία με τη φανέλα της «βασίλισσας».  



Αζάρ: «Δεν λέω ψέματα, είναι όνειρό μου η Ρεάλ»

Ο Βέλγος φορ των Λονδρέζων, πιο ξεκάθαρος και ειλικρινής από ποτέ, παραδέχθηκε πως στον αγγλικό σύλλογο όλοι γνωρίζουν την επιθυμία του να βρεθεί κάποια μέρα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για να συνεχίσει την καριέρα του και πως μετά το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία σκεφτόταν πιο έντονα από ποτέ τη μεταγραφή στην LaLiga.

«Δεν λέω ψέματα, όλοι ξέρουν τι θέλω και το όνειρο που έχω για να παίξω στην Ισπανία. Η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Υπάρχουν μέρες που ξυπνάω και σκέφτομαι ότι θα ήθελα να φύγω αλλά υπάρχουν και μέρες που αισθάνομαι πολύ καλά στην Τσέλσι. Παίζω πολύ, σκοράρω, φτιάχνω φάσεις και αυτό είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή γιατί απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Όμως, όλοι ξέρουν τι θέλω...» ήταν τα σταράτα λόγια του Εντέν Αζάρ.

Κώστας Ζάλιαρης