Ξεκίνημα στο «Έτιχαντ» για Σίτι, επικίνδυνη δοκιμασία για Γιουνάιτεντ

«Ποδαρικό» με το… δεξί επιθυμεί να κάνει η Μάντσεστερ Σίτι με αντίπαλο τη Λιόν στο «Έτιχαντ» για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αγωνίζεται την ίδια ώρα (στις 22:00 ώρα Ελλάδος) ως φιλοξενούμενη της Γιάνγκ Μπόις στην Ελβετία.



Ξεκίνημα στο «Έτιχαντ» για Σίτι, επικίνδυνη δοκιμασία για Γιουνάιτεντ

Για 8η συνεχόμενη χρονιά οι «πολίτες» δίνουν το παρόν στα «αστέρια», επιθυμώντας έτσι να ξεκινήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα και ταχύτητα μεν, χωρίς όμως να έχει άμυνα που να… τρομάξει τους παίκτες των πρωταθλητών Αγγλίας.

Aπόντες για το σημερινό ματς από την Μάντσεστερ Σίτι οι Σέρχιο Αγουέρο και Μπενζαμέν Μεντί, ενώ στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο Μικέλ Αρτέτα, λόγω τιμωρίας του Πεπ Γκουαρντιόλα μετά το περσινό ματς με την Λίβερπουλ στα προημιτελικά. Για τη Λιόν θα απουσιάζουν ο αμυντικός Μαρσάλ και ο επιθετικός Γκουιρί.

Xωρίς τους Αντόνιο Βαλένσια, Φιλ Τζόουνς, Μάρκος Ρόχο και Τζέσε Λίνγκαρντ ταξίδεψε στην Ελβετία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές Γιάνγκ Μπόις, με τον Λουκ Σο να είναι σε θέση πλέον να αγωνιστεί κανονικά, μετά την περιπέτεια του τραυματισμού του την περασμένη εβδομάδα με τη φανέλα της Αγγλίας στο Nations League. Στους μέσους Λαουπέρ και Λοτομπά δεν μπορεί να υπολογίζει η ομάδα της Βέρνης.

Σχετική εικόνα

Αυτή θα είναι και η παρθενική αναμέτρηση των Ελβετών σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, και σίγουρα οι «κόκκινοι διάβολοι» θα χρειαστεί να εμφανιστούν προσεκτικοί, για να μην πάθουν ό,τι έπαθαν και στις δυο τελευταίες επισκέψεις τους στην εν λόγω χώρα (το 2011 και το 2017, όταν έχασαν τότε από την Βασιλεία.

Πιθανή εντεκάδα Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Ντελφ, Γκιντογκάν, Φερναντίνιο, Μπ. Σίλβα, Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Ζεσούς

Πιθανή εντεκάδα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιάνγκ, Σμόλινγκ, Λίντελεφ, Σο, Πογκμπά, Μάτιτς, Φρεντ, Ράσφορντ, Σάντσες, Λουκάκου

 

Xρήστος Γραβιάς