Τζόνσον: «Ο αποκλεισμός με έκανε καλύτερο»

Πίστη στον εαυτό του και κίνητρο να γίνει ακόμη καλύτερος και να αποδείξει στον Φάμπιο Καπέλο ότι έκανε λάθος το καλοκαίρι του 2010, ήταν τα οφέλη για τον Άνταμ Τζόνσον, μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή της Αγγλίας που ταξίδεψε στη Ν. Αφρική, όπως υποστήριξε ο αριστεροπόδαρος άσος της Σίτι.



Τζόνσον: «Ο αποκλεισμός με έκανε καλύτερο»

«Είχα απογοητευτεί πάρα πολύ το περασμένο καλοκαίρι, όταν ενημερώθηκα ότι δεν θα είμαι μέλος της αποστολής που θα ταξίδευε στη Νότια Αφρική για το Μουντιάλ. Ήμουν πολύ χαρούμενος που συμπεριλήφθηκα στην προεπιλογή της εθνικής, αλλά δεν κατάφερα να συμμετέχω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Σίγουρα όμως, ο αποκλεισμός με βοήθησε πάρα πολύ και με έκανε να κατεβάσω ξανά το κεφάλι και να δουλέψω σκληρά για να γίνω καλύτερος. Τώρα θα πρέπει να περιμένω τρία ακόμη χρόνια για το επόμενο Μουντιάλ, αλλά στόχος μας αυτή τη στιγμή είναι η πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2012» είπε ο Άνταμ Τζόνσον σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αναμέτρησης με την Ελβετία, το προσεχές Σάββατο στο «Γουέμπλεϊ», για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Αναφερόμενος στην απόδοσή του και στον χρόνο συμμετοχής που πήρε φέτος στη Μάντσεστερ Σίτι, ο διεθνής μπακ τόνισε: «Κατάφερα να σκοράρω αρκετές φορές και μάλιστα, να πετύχω ορισμένα σημαντικά γκολ. Όλοι ξέρουν όμως ότι θα συνεχίσω να βελτιώνομαι για να γίνω καλύτερος. Αν αυτό πρέπει να κάνω για να παραμείνω στη Σίτι και να κερδίσω φανέλα βασικού, τότε είμαι αποφασισμένος να το κάνω». Οι «πολίτες», κατάφεραν να βάλουν τέλος στην «ξηρασία» 35 χρόνων από τους τίτλους, κατακτώντας το Κύπελλο Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ», κόντρα στη Στόουκ, ενώ την επόμενη σεζόν θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας καταλάβει μια εκ των προνομιούχων θέσεων στον βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ! Ο Άνταμ Τζόνσον, σχολίασε σχετικά:

«Ήταν μια πολύ καλή σεζόν για την ομάδα μας αλλά και για εμένα προσωπικά. Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη χρονιά, ενώ το γεγονός πως κατακτήσαμε το Κύπελλο Αγγλίας, ήταν ένα προσωπικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιρικός θεσμός σε συλλογικό επίπεδο και θέλουμε να δώσουμε το “παρών” και στη φάση των ομίλων».