Μπεξίματα για Χικς

Μπορεί ο Τομ Χικς να απειλούσε πως θα επιδιώξει μέσω της δικαστικής οδού την ακύρωση της πώλησης της Λίβερπουλ στη NESV, όμως πρώτα θα πρέπει να ξεπεράσει τα δικά του, σημαντικότερα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη.



Μπεξίματα για Χικς

Μια από τις εταιρείες που κατέχει ο πρώην ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ και η οποία είναι η ιδιοκτήτρια της ομάδας χόκει Dallas Stars και της ομάδας μπειζμπολ Texas Rangers κατηγορείται για απάτη.

Μαζί με την Hicks Sports Group κατηγορούμενη είναι και μια εταιρεία ελεγκτών και παροχής συμβουλών, η οποία με έγγραφο της είχε δώσει ψευδή στοιχεία για την οικονομική κατάσταση της πρώτης, τον Μάρτιο του 2009.

Στην αγωγή που κατέθεσε μια τρίτη εταιρεία η οποία είχε δανείσει τη Hicks Sports Group το ποσό των 67 εκατομμυρίων δολαρίων, τονίζεται πως αν στην έκθεση του οικονομικού ελέγχου δεν είχαν αποκρύψει σημαντικά στοιχεία θα μπορούσαν να διεκδικήσουν τα χρήματα που δάνεισαν. Μέσω κάποιων διαδικασιών η HSG είχε καταφέρει να μπλοκάρει τους πιστωτές της από το να διεκδικήσουν τα χρέη μέχρι το περασμένο καλοκαίρι.