Τρεις με μια ευχή...
ENGLAND365 18.03.2011 | 10.07
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Τότεναμ περιμένουν με αγωνία σήμερα το μεσημέρι (13:00) στη Νιόν της Ελβετίας, τις "αποφάσεις" της τύχης. Η Μπαρτσελόνα αποτελεί και για τις τρεις αγγλικές ομάδες, τον τελευταίο επιθυμητό αντίπαλο στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ δεν αποκλείεται η περίπτωση ενός "εμφυλίου" στη φάση των «8»

Η Άρσεναλ ήταν η μοναδική από τις τέσσερις ομάδες που δεν κατάφερε να φτάσει στα προημιτελικά. Το Λονδίνο έμεινε με δύο ομάδες στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και το Μάντσεστερ με την μόνιμη κυρίαρχο της πόλης, την Γιουνάιτεντ. Σήμερα το μεσημέρι, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Κάρλο Αντσελότι και Χάρι Ρέντναπ θα μάθουν ποιους θα αντιμετωπίσουν στις 5 και 6 Απριλίου με τους επαναληπτικούς να διεξάγονται μια εβδομάδα αργότερα.
Η κλήρωση είναι "ανοιχτή" κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία δικλείδα ακόμη και ανάμεσα στις αγγλικές ομάδες. Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ, Σαχτάρ και Σάλκε συμπληρώνουν την οχτάδα των καλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων της σεζόν 2010-2011, η οποία φτάνει πλέον στην κορύφωσή της. Μείνετε συντονισμένοι στο england365.gr το οποίο θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την κλήρωση από την Ελβετία και όλες τις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών.
Ημερομηνίες Αγώνων
Προημιτελική φάση: 5/6 Απριλίου - 12/13 Απριλίου
Ημιτελική φάση:26/27 Απριλίου - 3/4/ Μαϊου
Τελικός:28 Μαϊου «Γουέμπλεϊ» Λονδίνο