Χάνει τα πλέι οφ η Μίλγουολ, άλμα παραμονής η Μπάρνσλεϊ

Την θέση της στα πλέι οφ ανόδου για την Πρέμιερ Λιγκ εξασφάλισε η Μίντλεσμπρο, που επικράτησε της Μίλγουολ με σκορ 2-0 στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ και σχεδόν της στέρησε τα όνειρα και για δική της συμμετοχή στην εξάδα. Τεράστια νίκη για την Μπάρνσλεϊ, η οποία βγήκε από την τελευταία τριάδα με μία αγωνιστική να απομένει.



Χάνει τα πλέι οφ η Μίλγουολ, άλμα παραμονής η Μπάρνσλεϊ

Σε ένα απόγευμα που έγινε η απονομή στην Γουλβς, η μάχη ανάμεσα σε όλες τις υπόλοιπες για τις τελευταίες διαθέσιμες θέσεις που μένουν να διεκδικηθούν συνεχίστηκε κανονικά.

Κάρντιφ και Φούλαμ συνέχισαν με νίκες απέναντι στις δύο εκ των τριών που έπεσαν πέρυσι από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, Χαλ και Σάντερλαντ (σ.σ η δεύτερη έχει υποβιβαστεί ξανά) και έτσι η διαφορά του ενός βαθμού για την δεύτερη θέση και το απευθείας εισιτήριο για τα «σαλόνια», παρέμεινε ως είχε. Εντός με την Ρέντινγκ η Κάρντιφ, εκτός με την Μπέρμιγχαμ η Φούλαμ την τελευταία αγωνιστική.

Από ‘κει και πέρα η Ντέρμπι είχε την ευκαιρία να κλείσει τις θέσεις της εξάδας, αλλά έμεινε στο 1-1 με την Άστον Βίλα και θα πρέπει να την τσεκάρει την τελευταία αγωνιστική στο εντός έδρας με την Μπάρνσλεϊ, έχοντας την Μίλγουολ (σ.σ παίζει με Βίλα) στους τρεις βαθμούς πίσω της, αλλά και την Πρέστον στους δύο, μετά τη νίκη του συνόλου του Άλεξ Νιλ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οριστικά εκτός των πλεονεκτικών θέσεων τόσο οι «λεπίδες» όσο και η Μπρέντφορντ που ηττήθηκε από την Μπάρνσλεϊ.

Όσον αφορά την ουρά, η Ρέντινγκ έχει 43 και είναι η πρώτη από τις πέντε συνολικά που θα παλέψουν για τρεις θέσεις, με τις Μπόλτον και Μπέρτον (σ.σ έπαιξαν μεταξύ τους, κέρδισε η Μπέρτον) να είναι σε πιο δυσμενή θέση με κανέναν (σ.σ ισοβαθμία) και έναν βαθμό να τις χωρίζουν από την σωτηρία. Ανάμεσα στην πρώτη και τις τελευταίες βρίσκονται η Μπέρμιγχαμ και Μπάρνσλεϊ, που έχουν δύσκολο έργο και ιδανικά ελπίζουν σε απώλεια των από κάτω.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 45ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Τσάμπιονσιπ:

Παρασκευή 27/4 Φούλαμ – Σάντερλαντ 2-1

Σάββατο 28/4 Άστον Βίλα – Ντέρμπι 1-1

Μπάρνσλεϊ – Μπρέντφορντ 2-0

Μπέρτον – Μπόλτον 2-0

Χαλ – Κάρντιφ 0-2

Νόριτς – Λιντς 2-1

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπρίστολ Σίτι 0-0

ΚΠΡ – Μπέρμιγχαμ 3-1

Ρέντινγκ – Ίπσουιτς 0-4

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Πρέστον 0-1

Γουλβς – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 0-0

Μίντλεσμπρο – Μίλγουολ 2-0

Γιώργος Σιάφας