Η γνωστή, βελτιωμένη… version του Λουκάκου!

Ήταν «μαθηματικά» βέβαιο ότι θα έφτανε η στιγμή που ο Ρομέλου Λουκάκου θα έδινε τις απαντήσεις του εντός αγωνιστικών χώρων! Αυτό μας είχε συνηθίσει, αυτό περιμέναμε! Οι επιδόσεις του τελευταία με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «διαγράφουν» όσα απαξιωτικά είχαν γραφτεί ή ειπωθεί για τον ίδιο και φανερώνουν τον… πραγματικό του εαυτό που έκρυβε το προηγούμενο διάστημα!



Η γνωστή, βελτιωμένη… version του Λουκάκου!

Ενεργή συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας, συνέπεια στο σκοράρισμα και όλοι είναι χαρούμενοι…

Ο Βέλγος σέντερ φορ, ο οποίος κατηγορήθηκε στο παρελθόν, ότι θυμάται να… ξεσπά μόνο ενάντια στις χαμηλότερου επιπέδου ομάδες, έχει καταφέρει μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα και σε 5 ματς να έχει ισάριθμες συμμετοχές σε γκολ των «κόκκινων διαβόλων»!

Η καζούρα και τα υποτιμητικά… memes για τα αδύναμα «θύματά» του σταματούν, αφού σε αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να βρει δίχτυα και να μοιράσει ασίστ ενάντια σε μεγάλους συλλόγους της Αγγλίας και σε επίπεδο προημιτελικών Τσάμπιονς Λιγκ!

Όπως γράψαμε και παραπάνω, ο «Ρομ» έχει συμμετοχή - είτε με γκολ είτε με ασίστ- και στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Γιουνάιτεντ! Πάμε να τα δούμε:

Μέτρια χρόνια, αμφιλεγόμενη μεταγραφή και άλλα πολλά για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος - αν και… κακός- μετρά στην πρώτη του χρονιά σε ομάδα τοπ επιπέδου 14 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, 5 στο Τσάμπιονς Λιγκ και άλλα τόσα στο Κύπελλο Αγγλίας (με τελευταίο το προχθεσινό ενάντια στην Μπράιτον). Not bad…