LIVE-Τελικός Carabao Cup: Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι 0-3

Το england365.gr σας μετέφερε live τον τελικό του Λιγκ Καπ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, με την πρώτη να φτάνει σε άνετη νίκη με σκορ 3-0.



LIVE-Τελικός Carabao Cup: Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι 0-3

Η σελίδα χρειάζεται ανανέωση…

90' Τέλος στο ματς! Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε τα απαραίτητα και κατέκτησε το Λιγκ Καπ απέναντι στην Άρσεναλ με σκορ 3-0. Ακολουθεί αναλυτικό κείμενο για το παιχνίδι στο england365.gr

Στο τελευταίο τέταρτο το ματς, με την Σίτι να κρατάει από τώρα το τρόπαιο στα χέρια της.

65' Κι άλλο ΓΚΟΛ για την ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ. Ο Νταβίδ Σίλβα κάνει το 3-0 για την ομάδα του

59' ΓΚΟΛ για την ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ. Ο Βενσάν Κομπανί κάνει το 2-0 και λογικά χαρίζει στην ομάδα του το τρόπαιο.

47' Ευκαιρία για την Σίτι με κεφαλιά του Κομπανί. Λίγο έξω η μπάλα

46' Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος

Ημίχρονο στο παιχνίδι. Η Μάντσεστερ Σίτι πηγαίνει στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0.

39' Μεγάλη ευκαιρία για την Μάντσεστερ Σίτι, πρώτα με τον Αγουέρο μετά με τον Ντε Μπρόινε

26’ Αναγκαστική αλλαγή για την Άρσεναλ: Ο Σιντ Κολάσινατς περνά στη θέση του Νάτσο Μονρεάλ, με τον Ισπανό να πηγαίνει κατευθείαν στα αποδυτήρια...

19’ ΓΚΟΛ για την ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Ερασιτεχνική αντίδραση της άμυνας της Άρσεναλ επέτρεψε στον Σέρχιο Αγουέρο να εκμεταλλευτεί την … ασίστ του Κλαούντιο Μπράβο (!) από ελέυθερο χτύπημα! Αριστουργηματική η εκτέλεση του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος πέρασε την μπάλα πάνω από το σώμα του Οσπίνα για το 1-0!

14’ Πέναλτι ζήτησε ο Νάτσο Μονρεάλ σε μαρκάρισμα του Βίνσεντ Κομπανί εντός περιοχής. Μάλλον σωστή η απόφαση του Κρεγκ Πόουσον να μην υποδείξει τίποτα.

8’ Τεράστια ευκαιρία για την Άρσεναλ! Ο Γουίλσιρ «ξετύλιξε» όμορφα την πρώτη αντεπίθεση των «κανονιέρηδων», έδωσε στον Οζίλ και αυτός με διαγώνια πάσα «σέρβιρε» στον Ομπαμεγιάνγκ, με την προβολή του Γκαμπονέζου (σ.σ. από το ένα μέτρο) να σταματά στα πόδια του Μπράβο!

3' Πιεστικά εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο η Μάντσεστερ Σίτι, σημειώνοντας την πρώτη της απειλητική στιγμή, με του σουτ του Λερόι Σανέ να κοντράρει σε αμυντικό και να καταλήγει σε κόρνερ.

1’ Σέντρα στον μεγάλο τελικό!

Κανονικά δίνουν το «παρών» και οι Άαρον Ράμσεϊ Μεσούτ Οζίλ, ξεπερνώντας τα δικά τους προβλήματα (σ.σ. μυϊκός τραυματισμός και ίωση αντίστοιχα).

Εκτός αποστολής ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το  μυϊκό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από την εκτός έδρας αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Βασιλεία για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι για πρώτη φορά μετά τις 31 Δεκεμβρίου ο Γκάμπριελ Ζέσους, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας (0-0) και δίνει το «παρών» ξεκινώντας από τον πάγκο.

Οι συνθέσεις:

Άρσεναλ: Οσπίνα, Μουστάφι, Τσέιμπερς, Κοσιελνί, Μοεγιερίν, Μονρεάλ, Τσάκα, Ράμσεϊ, Γουίλσιρ, Εζίλ, Ομπαμεγιάνγκ

Αλλαγές: Τσεχ (Τ), Μερτεζάκερ, Μέιτλαντ-Νάιλς, Κολάσινατς, Ελνενί, Ιγουόμπι, Γουέλμπεκ

Μάντσεστερ Σίτι: Μπράβο, Κομπανί, Οταμέντι, Γουόκερ, Ντανίλο, Φερναντίνιο, Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε, Ντ. Σίλβα, Σανέ, Αγουέρο

Αλλαγές: Έντερσον, Στόουνς, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Φόντεν, Μπ. Σίλβα, Γκάμπριελ Ζέζους