Απόλλων Λεμεσού-Έβερτον 0-2 (Ημίχρονο)

Με μια αποφασιστική εμφάνιση και δύο όμορφα γκολ του Αντεμόλα Λούκμαν (21’,28’) προηγείται η Έβερτον του Απόλλωνα Λεμεσού στο ΓΣΠ της Λευκωσίας με σκορ 2-0 μετά το πέρας των πρώτων 45 λεπτών.



Απόλλων Λεμεσού-Έβερτον 0-2 (Ημίχρονο)

Τα «ζαχαρωτά» εισήλθαν με αποφασιστικότητα και θέληση στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας ως στόχο το κλείσιμο της φετινής ευρωπαϊκής τους πορείας με την πρώτη νίκη στο θεσμό απέναντι στην ομάδα από την οποία συνέλλεξαν τον μοναδικό βαθμό που είχαν στο σακούλι τους πριν την έναρξη του ματς.

Η πρώτη σημαντική στιγμή για τους φιλοξενούμενους παρουσιάστηκε στο 11ο μόλις λεπτό, όταν το σουτ που επιχείρησε ο Τσάρλσεϊ αποκρούστηκε με δυσκολία από τον Κίσσα, ο οποίος έβγαλε την μπάλα σε κόρνερ. Δέκα λεπτά αργότερα ωστόσο, ο Μιραλάς έπαιξε το ένα-δύο με τον Βλάσιτς, ο οποίος πρόλαβε την μπάλα λίγο πριν βγει άουτ και σέντραρε εντός περιοχής για να βρει τον Λούκμαν, ο οποίος έγραψε με καρφωτή κεφαλιά του 1-0.

Στο 28ο λεπτό, ο 20χρνος επιθετικός ήταν και πάλι αυτός που υποδέχτηκε την πάσα από τον Κέβιν Μιραλάς και αφού πραγματοποίησε δύο-τρία μέτρα με την μπάλα στα πόδια, πραγματοποίησε ένα δυνατό σουτ, με το οποίο «γράφτηκε» το 2-0, που έμεινε έως το τέλος του πρώτου μέρους, παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του Σοφρώνη Αυγουστή είχαν δοκάρι σε τετ-α-τετ του Σαρντινέρο Άντριαν (29'), ενώ ως οφσάιντ ακυρώθηκε το γκολ που σημείωσε ο Φώτης Παπουλής στο 38’.

Οι συνθέσεις:

Έβερτον: Ρόμπλες, Μπανίνγκιμε, Φίνι, Μπέσιτς, Τσάρλσεϊ, Κλάασεν, Σνάιντερλεν, Βλάσιτς, Μιραλάς, Λούκμαν, Χόρνμπι

Απόλλων Λεμεσού: Κίσσας, Ζοάο Πέδρο, Πίτσιαν, Ρομπέρζ, Ζάντερ, Άλαν, Σατσέτι, Μαρτίνες, Σαρδινέρο, Παπουλής, Σκέμπρι