Κλοπ: «Ήρθαμε για τη νίκη»

Ορεξάτος παρουσιάστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Σεβίλλη (21/11) στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.



Κλοπ: «Ήρθαμε για τη νίκη»

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως στόχος των «reds» στην αυριανή αναμέτρηση είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει και σε ερωτήσεις που δεν αφορούσαν το καθαρά το παιχνίδι με τους Ανδαλουσιάνους.

Για το ματς:

«Στόχος είναι η νίκη. Δεν ήρθαμε εδώ για να απολαύσουμε το παιχνίδι. Το μόνο που θέλουμε είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Έχει βρεθεί ως αντίπαλος σε αυτό το γήπεδο δύο φορές. Με την Μάιντς και με την Ντόρτμουντ. Πολλά εξαρτώνται από τον τρόπο παιχνιδιού που ακολουθεί η φιλοξενούμενη ομάδα και στόχος μας είναι να τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη»

Για Μάτιπ:

«Είναι καλά. Νομίζω πως συγκεντρώνει καλές πιθανότητες για να επιστρέψει το Σάββατο απέναντι στην Τσέλσι. Για το αυριανό παιχνίδι δεν ήταν ακόμη έτοιμος αλλά τα η αποθεραπεία του κυλά ικανοποιητικά»

Για Κουτίνιο και Σαλάχ:

«Στην Ισπανία σας αρέσει να μπλέκετε διάφορους παίκτες σε μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα αλλά ο Κουτίνιο είναι 100% παίκτης της Λίβερπουλ»

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Σαλάχ. Τα γκολ που έχει σκοράρει δεν προέρχονται από τύχη. Έχει πετύχει φανταστικά τέρματα αλλά αυτά είναι πλέον παρελθόν. Περισσότερο με ενδιαφέρει τι θα κάνει αύριο το βράδυ»