Δεν μπόρεσε η Σέλτικ

Η Σέλτικ υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Μπάγερν Μονάχου και γνώρισε την εντός έδρας ήττα (1-2) που την αφήνει οριστικά εκτός συνέχειας Τσάμπιονς Λιγκ. Στο +3 από την Άντερλεχτ παρέμεινε η ομάδα του Ρότζερς στη μάχη της 3ης θέσης, πέρασαν Παρί και Μπάγερν.



Δεν μπόρεσε η Σέλτικ

Παρά το καλό τους ξεκίνημα στο ματς και την ευκαιρία του Άρμστρονγκ, οι γηπεδούχοι είδαν στα μισά του πρώτου μέρους τους Γερμανούς νε παίρνουν το προβάδισμα με το γκολ του Κομάν μετά το λάθος του τερματοφύλακα, Γκόρντον.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς προσπάθησε στη συνέχεια να αντιδράσει, όμως δεν μπόρεσε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους να βρει τον τρόπο να ισοφαρίσει.

Με μια ακόμα καλή στιγμή του Άρμστρονγκ μπήκε η Σέλτικ στο δεύτερο μέρος, όμως η συνέχεια δεν ήταν η ίδια και τα λεπτά περνούσαν με τη Μπάγερν να διαχειρίζεται σωστά το προβάδισμά της, να μην απειλείται και να φτάνει κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Χάμες (τον νίκησε ο Γκόρντον).

Οι πρωταθλητές Σκωτίας πάντως δεν τα παράτησαν και δικαιώθηκαν στο 74’, όταν ο ΜακΓκρέγκορ διαμόρφωσε το 1-1. Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε ελάχιστα, καθώς τρία λεπτά μετά η ομάδα του Χάινκες πήρε και πάλι το προβάδισμα με την κεφαλιά Μαρτίνεζ, που διαμόρφωσε και το τελικό 1-2.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Παρί Σεν Ζερμέν «διέλυσε» με σκορ 5-0 την Άντερλεχτ και διατήρησε τη Σέλτικ στην 3η θέση του ομίλου.

Η βαθμολογία:

1.Παρί 12

2.Μπάγερν Μονάχου 9

3.Σέλτικ 3

4.Άντερλεχτ 0

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σέλτικ: Γκόρντον, Τίρνι, Μπίτον, Μπογιάτα, Λούστιγκ, Άρμστρονγκ (79’ Γκρίφιθς), Μπράουν, Φόρεστ, Σινκλέρ (64’ Ρόγκιτς), ΜακΓκρέγκορ, Ντεμπελέ

Μπάγερν Μονάχου: Ούλραϊχ, Ραφίνια, Σούλε, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Τολισό (83’ Κίμιχ), Μαρτίνεζ, Βιντάλ (59’ Ρούμπι), Ρόμπεν(90+4' Τιάγκο), Κομάν, Χάμες