«Δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε στα ίσια τη Ρεάλ»

Ικανοποιημένος περισσότερο με τον τρόπο που έπαιξε η Τότεναμ απέναντι στην Ρεάλ, παρά με το τελικό αποτελέσμα (1-1), εμφανίστηκε ο Μαουρίσιο Ποκετίνο στην συνέντευξη Tύπου, μετά το πέρας της αναμέτρησης του «Σαντιάγο Μπερναμπέου».



«Δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε στα ίσια τη Ρεάλ»

Την ικανοποίησή του για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν τα «σπιρούνια» απέναντι στην «βασίλισσα» εξέφρασε ο Αργεντινός τεχνικός των Λονδρέζων.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως οι «Spurs» βρίσκονται ακόμα «υπό κατασκευή», δείχνοντας παράλληλα πως μπορούν να ανταγωνιστούν στα ίσια ομάδες αντάξιες του μεγέθους των Μαδριλένων.

Συγκεκριμένα ο Ποκετίνο δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου, που έλαβε χώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης στην έδρα των πρωταθλητών Ευρώπης:

«Αυτή ήταν μια τεράστια ευκαιρία να δείξουμε προς όλους πως μπορούμε να παίξουμε την Ρεάλ στα ίσια. Τέτοια παιχνίδια καλλιεργούν την νοοτροπία μας. Είμαστε μια ομάδα που βρίσκεται ακόμα υπό κατασκευή. Πέρυσι συγκεντρώσαμε στον όμιλό μας επτά πόντους, ενώ φέτος έχουμε στους ίδιους βαθμούς σε τρία παιχνίδια.

Το περασμένο έτος ήταν απογοητευτικό καθώς δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε σε μια διοργάνωση η οποία μας συναρπάζει. Το τελευταίο πράμα που μας απασχολεί είναι το αποτέλεσμα. Στόχος μας ήταν να ανταγωνιστούμε την Ρεάλ, κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα».