Ποτσετίνο: «Στόχος, αλλά όχι προτεραιότητα το Λιγκ Καπ»!

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Παραδέχτηκε μεν ότι η Τότεναμ θέλει να συνεχίσει στο Λιγκ Καπ, αλλά ξεκαθάρισε ότι στο μυαλό του ίδιου και της ομάδας τον πρώτο λόγο έχει το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ!  



Ποτσετίνο: «Στόχος, αλλά όχι προτεραιότητα το Λιγκ Καπ»!

Παράλληλα, ο Αργεντινός τεχνικός παραδέχτηκε ότι στο αυριανό (19/09) ματς ενάντια στην Μπάρνσλεϊ, θα προβεί σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

«Η πίεση εδώ στην Τότεναμ αφορά την Πρέμιερ Λιγκ και το Τσάμπιονς Λιγκ. Για εμένα αυτά είναι τα δύο μεγαλύτερα τρόπαια. Εντάξει, θα ήθελα να κατακτήσω και το Λιγκ Καπ ή το Κύπελλο Αγγλίας. Το να εστιάσω όμως στο Λιγκ Καπ και να ξεχάσω την Πρέμιερ Λιγκ και το Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι μεγάλο λάθος. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για διαφορετικούς λόγους. Είναι σημαντικό να νικάς σε κάθε ματς. Αύριο θα επιδιώξουμε να νικήσουμε και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση», ήταν το πρώτο σχόλιο του Αργεντινού τεχνικού, ο οποίος αναφέρθηκε και στα… προβληματάκια που αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής η ομάδα του ενώπιον του κοινού της:

«Έχουμε πετάξει αρκετούς βαθμούς στο Γουέμπλεϊ στα τρία ματς που δώσαμε. Παρόλα αυτά νικήσαμε εκτός έδρας την Έβερτον και τη Νιούκαστλ και ξεκινήσαμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι χαρούμενος, όχι ενθουσιασμένος, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν παίκτες που θέλουν χρόνο αφού ήρθαν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Η δυναμική της ομάδας είναι διαφορετική από την περασμένη σεζόν και πρέπει να βρούμε την ισορροπία στα παιχνίδια μας. Είναι απλώς η αρχή της σεζόν και θεωρώ ότι διαθέτουμε την ποιότητα για να βελτιωθούμε περισσότερο»!

Όσον αφορά τα πλάνα του ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Μπάρνσλεϊ, αποκάλυψε: «Θα κάνω rotation! Θα δώσω την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει πολύ. Είναι μια ευκαιρία μνα τους δω να παίζουν και να μάχονται για μια θέση στην ενδεκάδα».