Μέσα και στο Τσάμπιονς Λιγκ o Ζλάταν!

Τη λίστα με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έδωσε στη δημοσιότητα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να συμπεριλαμβάνεται κανονικά.



Μέσα και στο Τσάμπιονς Λιγκ o Ζλάταν!

Ο Σουηδός επιθετικός δηλώθηκε από τον Ζοσέ Μουρίνιο, αφού έχει κάνει αλματώδη βήματα στην αποθεραπεία του και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση συντομότερα απ'ότι όλοι περίμεναν.

Έκπληξη προκάλεσε και το γεγονός ότι και ο «φευγάτος» Τζέιμς Γουίλσον βρίσκεται στους «εκλεκτούς» του Πορτογάλου τεχνικού, ενώ ο Μάρκους Ράσφορντ από την άλλη απουσιάζει, αφού θα δηλωθεί στη δεύτερη λίστα της Γιουνάιτεντ, όπου και της επιτρέπεται να εμπεριέχει όσους παίκτες θέλει που είναι γεννημένοι από την 1η Ιανουαρίου 1996 και μετά και έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 2 χρόνια στην ομάδα μετά τα 17 τους.

Τέλος στη λίστα συμπεριλήφθηκαν και τα νέα αποκτήματα της Γιουνάιτεντ Νεμάνια Μάτιτς, Ρομέλου Λουκάκου και Βίκτορ Λίντελοφ.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στη λίστα των «κόκκινων διαβόλων»:

Ντάβιντ Ντε Χέα, Σέρχιο Ρομέρο, Βίκτορ Λίντελοφ, Έρικ Μπαιγί, Φιλ Τζόουνς, Μάρκος Ρόχο, Κρις Σμόλινγκ, Ντάλεϊ Μπλιντ, Λούκ Σο, Αντόνιο Βαλένσια, Ματέο Νταρμιάν, Πολ Πογκμπά, Χουάν Μάτα, Τζέσε Λίνγκαρντ, Μάικλ Κάρικ, Άσλεϊ Γιάνγκ, Άντερ Ερέρα, Χένρικ Μιχιταριάν, Μαρουάν Φελαϊνί, Νεμάνια Μάτιτς, Ρομέλου Λουκάκου, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Άντονι Μαρσιάλ, Τζέιμς Γουίλσον.