«Βιονικός» Βέλλιος με 5 γκολ… σε ένα ματς! (vids)

Τέτοια εκκίνηση, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν τη συναντάς εύκολα! Πέντε γκολ σε τρεις αναμετρήσεις, με συνολικά λεπτά συμμετοχής κοντά στα 90- ένα ματς δηλαδή- σίγουρα προκαλούν θαυμασμό! Κάπως έτσι, λοιπόν, κυλά το καλοκαίρι του Απόστολου Βέλλιου στη Νότιγχαμ Φόρεστ!  



«Βιονικός» Βέλλιος με 5 γκολ… σε ένα ματς! (vids)

Ο Έλληνας επιθετικός έχει μπει φορτσάτος στην προετοιμασία του αγγλικού συλλόγου. Ξέρει ότι η φυγή του… πολυδιαφημισμένου Μπριτ Ασομπαλόνγκα αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, αφενός να πάρει φανέλα βασικού και αφετέρου να γίνει το σημείο αναφοράς της ερχόμενης Τσάμπιονσιπ!

Ήδη, από την προετοιμασία, ο διεθνής μας επιθετικός έχει καταφέρει να διαγράψει από το μυαλό των οπαδών την αποχώρηση του Ασομπαλόνγκα και να κάνει τους πάντες- ακόμη και τα τοπικά Μέσα- να υποκλιθούν στις επιδόσεις του. Σημειωτέoν: Οι εξαιρετικές του επιδόσεις δεν είναι κάτι νέο. Μην ξεχνάμε ότι την περσινή σεζόν βγήκε πρώτος από όλο το ρόστερ στις μετρήσεις των ποδοσφαιριστών από τις προπονήσεις ολόκληρης της περιόδου!

Μηνύματα λατρείας, αποθέωσης, ακόμη και… εκτιμήσεων – κάποιος έγραψε ότι εάν συνεχίσει έτσι θα τελειώσει τη σεζόν με 60 γκολ- έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ωστόσο παραμένει προσγειωμένος και συνεχίζει απερίσπαστος τη σκληρή δουλειά!

Πάμε, όμως, στο δια ταύτα. Μέχρι στιγμής ο 24χρονος άσος έχει συμμετάσχει σε 3 φιλικά. Σε όλα μπήκε ως αλλαγή μετά το 60’ και παρόλα αυτά έκανε τη διαφορά, χαρίζοντας σημαντικές νίκες- γοήτρου στην ομάδα του, με τελευταία σε βάρος της Χιρόνα που του χρόνου θα αγωνίζεται στην Πριμέρα Ντιβιζιόν! Απολογισμός; Πέντε γκολ!

Κάνοντας, λοιπόν, ένα σύντομο υπολογισμό διαπιστώνει κανείς ότι τα τέρματά του σημειώθηκαν σε περίπου 90’ καθαρού χρόνου, δηλαδή όσο διαρκεί ένα ματς! Με λίγα λόγια, ο Βέλλιος μπαίνει, σκοράρει, χαρίζει νίκες! Πέντε γκολ σε… ένα παιχνίδι! Αμφιβάλλει κανείς ότι φέτος είναι η χρονιά του;

Αναλυτικά:

Νοτς Κάουντι- Νότιγχαμ Φόρεστ 0-2 (αλλαγή στο 61’ και γκολ στο 88’)

Μάνσφιλντ- Νότιγχαμ Φόρεστ 0-4 (αλλαγή στο 60’ και γκολ στο 82’ και 89’)

Νότιγχαμ Φόρεστ- Χιρόνα 2-1 (αλλαγή στο 61’ και γκολ στο 65’ και στο 68’)