Στη Ρεάλ Μαδρίτης η σκέψη του Ερέρα

Στον τελικό του Σούπερ Καπ που θα διεξαχθεί στις 8/8 στα Σκόπια με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης έχει στρέψει από τώρα το ενδιαφέρον του ο Ισπανός μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντερ Ερέρα.



Στη Ρεάλ Μαδρίτης η σκέψη του Ερέρα

Ο πολυτιμότερος παίκτης του τελικού του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στον Άγιαξ μίλησε στο γνωστό βρετανικό Μέσο «Sky Sports» λίγο μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη συνεχή χρονιά από την πρωταθλήτρια -επίσης- της χώρας του (πρώτη φορά που επιτυγχάνεται στο θεσμό υπό την ονομασία και μορφή του ως Τσάμπιονς Λιγκ) τονίζοντας ότι στόχος των «κόκκινων διαβόλων» είναι να σηκώσουν έναν ακόμη τίτλο μέσα στο χρόνο που διανύουμε (από τον Αύγουστο του 2016 και το Κομιούνιτι Σιλντ).

«Ήδη σκεφτόμαστε τον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ. Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με τα τρόπαια και με την επίτευξη των στόχων που έχεις θέσει, όπως βάλαμε εμείς το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου και θα παίξουμε του χρόνου. Μέχρι στιγμής έχουμε κατακτήσει τρία τρόπαια: Το Κομιούνιτι Σιλντ, το Λιγκ Καπ και το Γιουρόπα Λιγκ. Συζητούσαμε για αυτά στην αρχή της χρονιάς, ο προπονητής μας (σ.σ. Ζοσέ Μουρίνιο) είχε πει ότι ήρθε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πάρει τίτλους και το κατάφερε. Πρώτη χρονιά, τρία τρόπαια», δήλωσε ο 27χρονος χαφ της Γιουνάιτεντ.